ASIAKKAAT

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua – haluamme tulla muistetuiksi yhteisten onnistumisten kautta. Vuosien varrella mukaan on tarttunut useita kestäviä asiakassuhteita.

Kuopio Innovation

Kävimme opastamassa Kuopio Innovation -ryhmään osallistuneet sosiaalisen median saloihin. Osku veti osallistujille Facebookin ja Instagramin työpajat, ja Iiro otti puolestaan kantaa LinkedInin ja Twitterin sielunmaisemiin.

www.kuopioinnovation.fi

Pyysimme Viestintäliigaa vetämään yritysryhmälle Verkkoläsnäolo-koulutuksen, jossa tutustuttiin sosiaalisen median kanaviin yritysnäkökulmasta sekä muutaman peruskanavan käyttöön. Viestintäliigan tyyli valmentaa oli lennokas ja innostava. Koulutus antoi hyvän pohjan ja konkreettisia neuvoja somen kanssa painiskeleville yrityksille. Kaikki saivat varmasti jotain uutta pohdittavaa ja osa repullisen mutusteltavaa.

Reetta AiraksinenTiedottaja, Kuopio Innovation Oy

Nespresso

Heti Viestintäliigan lanseerauksen jälkeen huhtikuussa Nespresso Business Solutionsin kanssa tehtiin iso jumppa, kun yrityksen viestintämahdollisuudet käytiin kokonaisuudessaan läpi. Sosiaalisen median puolelta löytyi tässäkin tapauksessa huikeasti mahdollisuuksia, joista Nespresso sai paljon eväitä B2B-myyntiinsä somestrategian, -ohjeistuksen ja -valmennuksen muodossa

www.nespresso.com

Iiron ja Viestintäliigan kirkastama somestrategia ja siihen liittyvä koulutus antoi meidän myynti- ja markkinointitiimille loistavat eväät kasvattaa sekä omaa että yrityksemme imagoa työhyvinvoinnin asiantuntijoina meille parhaiten soveltuvissa kanavissa. Kiitos hyvästä duunista!

Minttu VäisänenManaging Director, NESPRESSO Business Solutions

TUTO Hockey

Viestintäliigan tekijät ovat huolehtineet TUTO Hockeyn viestinnästä ja sosiaalisen median hallinnasta vuodesta 2011 lähtien. Osku ja Juhani ovat vastanneet TUTOn viestinnästä yhdessä ja erikseen, pitäen huolen siitä, että tarjolla on ollut skenen värikkäintä ja rohkeinta tekemistä vailla ennakkoluuloja. TUTOn tekeminen ja näkyminen sosiaalisessa mediassa on toiminut mallina isommillekin organisaatioille urheilumaailmassa.

www.tutohockey.fi

Nyt on koossa urheiluviestinnän ja -markkinoinnin Dream Team. Osaamista, kokemusta ja näkemystä ammattilaisten vaatimuksiin.

Dani AavinenToimitusjohtaja, TUTO Hockey Oy

Mauno

Ravintola- ja kokouskeskus Mauno on käyttänyt Viestintäliigan tekijöiden palveluita muun muassa sisällöntuotanto-, hakukoneoptimointi sekä someasioissa. Myös Maunon Twitter-tili luottaa Viestintäliigan osaamiseen.

www.mauno.fi

Olen tehnyt näiden herrojen kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja tiedän, että he osaavat kyllä hommansa. Suosittelen!

Santtu KiiliToimitusjohtaja, Manu Events Oy, Mauno-ravintolat

HK Areena

Viestintäliigan jäsenistä Osku ja Juhani ovat tehneet Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin kanssa yhteistyötä jo pidempään. Yhteistyö on pitänyt sisällään hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa sekä teknistä konsultointia HK Areenan ja Marli Areenan verkkosivuille. Osku toimi HC TPS:n community managerina myös tiiviissä yhteistyössä HK Areenan kanssa.

www.hkareena.fi

Yhteistyö Juhanin ja Oskun kanssa on sujunut aina loistavasti. Mukavan rento asenne, mutta duunit hoidetaan sovitusti ja tarkasti!

Toni AutioMarkkinointipäällikkö, Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli

Juhani Tamminen

Viestintäliigan tekijöistä Osku on tehnyt yhteistyötä Juhani Tammisen kanssa jo vuodesta 2011 lähtien. Yhteistyö alkoi TUTO Hockeyssä ja on jatkunut sen jälkeen mm. Tamin uusimman kirjan, Yhteispeli – Suomi nousuun, merkeissä.

www.juhanitamminen.fi
www.aurinkokuningas.fi

Nähtyäni Oskun kyvyt TUTOn tiedottajana, pyysin häntä partnerikseni kirjan tekoon. Kirjasta tuli menestys ja tänä päivänä se toimii koulutuskeikkojeni peruskirjana, jota asiakkaat todella arvostavat!

Juhani TamminenAurinkokuningas, toimitusjohtaja, Eurotam Oy

Viestintäliiga
020 728 0420
iiro@viestintaliiga.fi
@viestintaliiga

NIMI

EMAIL

PUHELINNUMERO

VIESTI