Effiina

Mikä muija:

Effiina on sosiaalisen median suurkuluttaja ja markkinoinnin moniosaaja. Energisen naisen elämäntapaan ja periaatteisiin kuuluvat hetkessä eläminen sekä kaikkiin haasteisiin tarttuminen. Rohkeus ja voitontahto kuvaavat Effiinaa parhaiten, sillä työ on hänelle sekä intohimo että harrastus. Effiinan arkeen kuuluu työn lisäksi myös lenkkeily, painojen nostelu kuntosalilla sekä musta huumori.

Työkokemus:

Effiina on Proakatemian kasvatti ja entisenä tiimiyrittäjänä työkokemusta on kertynyt erilaisten projektien kautta eniten markkinoinnista ja viestinnästä, mutta hänellä ei mene sormi suuhun myynnin tai tapahtumajärjestämisenkään parissa. Myös tiimivalmentaminen on Effiinan sydäntä lähellä.

Ydinosaaminen:

Innovointi ja ideointi on Effiinan lempparia, sillä mielikuvitusta tällä naisella riittää. Effiinalla on hallussaan kaikki suosituimmat sosiaalisen median kanavat, mutta parhaiten hänen käteensä sopivat Facebook, Instagram ja Snapchat. Myös bisneksentekotaidot kulkevat Effiinalla veressä.

Miksi Viestintäliiga:

”Sosiaalisen median kautta jokaisella yrityksellä on mahdollisuus tavoittaa kaikki potentiaaliset asiakkaat. Pitää olla rohkea, jotta erottuu kilpailijoista, joten siksi Viestintäliiga!”

Nice to know:

Effiina on alun perin ammatiltaan tanssija, jonka saralta hänen suurimpia meriittejään ovat tanssin Suomen ja Euroopan mestaruudet vuodelta 2013. Effiinan ehdottomasti kovin CV-merkintä on kuitenkin Rammsteinin backstagen bajamajan pölyjen pyyhkiminen Provinssi-festareilla kesällä 2016.

Taidot

Sosiaalinen media

99%

Sisällöntuotanto

90%

Ideointi ja innovointi

100%

Visuaalinen pelisilmä

85%

Oleellisen ja epäoleellisen tiedon googlettelu

110%