KUMPPANIT

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kauttamme mahdollisimman kattavasti heidän tarvitsemiaan palveluita – laadukkaasti.

Whitestone – kumppanimme liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin

Teemme tiivistä yhteistyötä Whitestonen kanssa auttaaksemme yrityksiä digitalisoimaan viestinnän lisäksi koko liiketoimintansa. Whitestone tuottaa korkeatasoisia verkkosivuratkaisuja ja räätälöi yrityksille haastaviakin sovelluksia, kuten asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Whitestone on myös virallinen Google Partners -kumppani, pystymme siis yhdessä auttamaan yrityksenne digitekemisessä hyvinkin kokonaisvaltaisesti.

www.whitestone.fi

Rabbit Visuals – timanttista kuva- ja videopalvelua

Video on uniikki elämys, enemmän kuin sanojen ja kuvien summa. Hyvä video tuo ajatuksesi ja brändisi vaivattomasti asiakkaidesi tietoisuuteen. Vai haluatko tehdä vaikutuksen upeilla yksilöllisillä valokuvilla? Olemme yhteistyössä turkulaisen Rabbit Visualsin kanssa tehneet useita projekteja, jotka ovat jättäneet pysyvän muistijäljen.

Myös Viestintäliigan etusivun video ja verkkosivujen valokuvat ovat Rabbitin käsialaa.

www.rabbit.fi

Videolle Productions Oy – ketterästi palveleva videotalo

Kuten nimestä jo fiksuimmat arvaakin, Videolle on toinen kumppanimme videoiden tekemisessä yrityksille. Nuorekas ja dynaaminen videotiimi teki myös Viestintäliigan vuoden 2016 esittelyvideon, jota ainakin itse pidämme ihan pirun hyvänä.

www.videolle.fi

Samuli Rantanen – graafinen suunnittelu

Samuli Rantanen, ”Gentleman with hybrid creativity”, on vastuussa Viestintäliigan graafisesta ilmeestä logoa ja verkkosivujen ulkoasua myöten. Jos yrityksesi tarvitsee erottuvaa ja tyylikästä graafista suunnittelua, löytyy meiltä apu myös siihen. ”With expertise in art direction, branding and the abstract, he delivers ground-breaking ideas that will always flourish.”

www.helloimsamuli.com
www.samulirantanen.com

Viestintäliiga
020 728 0420
iiro@viestintaliiga.fi
@viestintaliiga

NIMI

EMAIL

PUHELINNUMERO

VIESTI