KUMPPANIT

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kauttamme mahdollisimman kattavasti heidän tarvitsemiaan palveluita – laadukkaasti.

Whitestone – kumppanimme liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin

Teemme tiivistä yhteistyötä Whitestonen kanssa auttaaksemme yrityksiä digitalisoimaan viestinnän lisäksi koko liiketoimintansa. Whitestone tuottaa korkeatasoisia verkkosivuratkaisuja ja räätälöi yrityksille haastaviakin sovelluksia, kuten asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Whitestone on myös virallinen Google Partners -kumppani, pystymme siis yhdessä auttamaan yrityksenne digitekemisessä hyvinkin kokonaisvaltaisesti.

www.whitestone.fi

Sales Energy – valmennuskumppanimme kohti parempaa myyntiä ja johtamista

Sales Energy on erikoistunut johtamisen, asiakaskokemuksen ja myynnin kehittämiseen. Heidän pitkän linjan yritysvalmennuskokemuksensa avulla yrityksenne pystyy elämään strategian todeksi ja muuttamaan sen rahaksi. Sales Energy on lähivalmentamisen uranuurtaja Suomessa. Sales Energyn asiakkaat ovat toimialojensa johtavia yrityksiä. He ovat valmentaneet 12 vuoden aikana 100 000 henkilöä.

www.salesenergy.fi

MainIdea – tutkimuksella ja mittauksella tulosta

Sales Energyn tutkimusyritys MainIdean ydinosaamista ovat myynnin, asiakaskokemuksen ja johtamisen tutkimukset ja mittaukset. He tuottavat käytännönläheisiä työkaluja ja tietoa, jonka avulla strategia muutetaan toiminnaksi ja tuloksiksi. Mittaaminen on turhaa, ellei mikään muutu sen jälkeen arjessa. MainIdea auttaa 1) tunnistamaan ja priorisoimaan oikeat mittarit, 2) kiteyttämään oleellisen ja 3) löytämään tärkeimmät toimenpiteet yrityksesi tekemisen ja tulosten kehittämiseksi.

www.mainidea.fi

Videolle Productions Oy – ketterästi palveleva videotalo

Kuten nimestä jo fiksuimmat arvaakin, Videolle on kumppanimme videoiden tekemisessä yrityksille. Nuorekas ja dynaaminen videotiimi teki myös Viestintäliigan esittelyvideon, jota ainakin itse pidämme ihan pirun hyvänä. Heidän kädenjälkeään on myös sivustomme tyylikkäät valokuvat.

Kuvat ja videot ovat ensiarvoisen tärkeitä myös sosiaalisessa mediassa jaettavissa julkaisuissa. Erityisesti videot ovat tällä hetkellä todella kuumaa kamaa. Juhani ja Osku ovat taitavia ja kokeneita valokuvaajia itsekin, mutta Videolle antaa meille loistavan käsinojan saada asiakkaidemme äänen kuuluviin myös videoiden avulla.

www.videolle.fi

Samuli Rantanen – graafinen suunnittelu

Samuli Rantanen, ”Gentleman with hybrid creativity”, on vastuussa Viestintäliigan graafisesta ilmeestä logoa ja verkkosivujen ulkoasua myöten. Jos yrityksesi tarvitsee erottuvaa ja tyylikästä graafista suunnittelua, löytyy meiltä apu myös siihen. ”With expertise in art direction, branding and the abstract, he delivers ground-breaking ideas that will always flourish.”

www.helloimsamuli.com
www.samulirantanen.com

Viestintäliiga
020 728 0420
iiro@viestintaliiga.fi
@viestintaliiga

NIMI

EMAIL

PUHELINNUMERO

VIESTI