Matti sai jo tiistaina tehdä töitä vaatteet päällä.


Viestintäliigan jengi kasvoi maanantaina, kun Matti Koivisto hyppäsi mukaan hommiin. Masa tekee meillä kolmipäiväistä viikkoa, jonka ohella hän viimeistelee opintojaan sekä kouluttautuu verkkosivujen tekemisen parissa. 

24-vuotias Koivisto oli Viestintäliigassa harjoittelijana jo viime keväänä. Kohtelias, jämpti sekä ilahduttavan häiriintyneellä huumorintajulla varustettu turkulaishenkilö teki ison vaikutuksen meihin kaikkiin.

Viestintäliigalla oli tarvetta lisäkäsille sekä -aivoille ja Matti itse puolestaan tähyili osa-aikaista duunia viestintäalalta, niin eihän siinä sitten muuta tarvittu kuin vaatteet pois, rauhalliset kahvit sekä nimi työsopimukseen.

”En itse ymmärtänyt, miksi minun tarvitsi olla ensimmäinen työpäivä alasti, mutta en antanut sen häiritä, sillä tänne oli tosi kiva tulla hommiin. Odotan innoissani loppuvuoden haasteita ja virityksiä”, kommentoi Koivisto.

Toimitusjohtaja Iiro Junnila kuvailee Koivistoa erittäin lahjakkaaksi kirjoittajaksi, ideanikkariksi sekä turkulaiseksi.

”Matti on erittäin lahjakas kirjoittaja, ideanikkari sekä turkulainen”, kommentoi Junnila.