Matti

Mikä mies:

Firman kuopus napattiin osa-aikaiseen pestiin työharjoittelun perusteella. Elämä on painanut miestä aina alaspäin: ensin Pohjanmaan lakeuksilta maaseudun rauhaan Punkalaitumelle, sieltä opiskelujen perässä Turkuun. Vapaa-aika vierähtää tenniskentällä, lenkkipolulla tai konsolikiekkoa kahvatessa. Koivistojen hengessä ”fundeeraaminen” on perustavanlaatuinen osa Matin luonnetta.

Työkokemus:

Journalismin opinnot Turun AMK:ssa kipittävät vääjäämättä kohti maaliviivaa. Viestintäalan kokemus koostuu toistaiseksi monipuolisista työharjoitteluista kaupungilla, korkeakouluviestinnässä ja Viestintäliigassa. Aiemmin Matti on hankkinut rakkoja käsiinsä ja sieluunsa muun muassa lasitehtaassa, puhelinmyyntifirmassa sekä hautausmaalla.

Ydinosaaminen:

Teksti on tälle köyhän miehen Päätalolle työväline numero uno. Sen hallitseminen mahdollistaa kaiken muun tekemisen. Kirjoittamisen lisäksi luovuus kukkii sekä liikkuvan että pysähtyneen kuvan parissa. Osaaminen täydentyy web-analytiikalla ja somen sisällöntuotannolla.

Miksi Viestintäliiga:

”Miksi ei? Toimisto on täynnä asennetta, intohimoa ja taitavia ihmisiä. Sovin joukkoon kuin takatukka Tanelille.”

Nice to know:

Matti oli teininä lupaava metallimuusikko. Kitaran kurittaminen poiki satoja äpärälapsia (kappaleita), joiden kellaridemoja mies fiilistelee edelleen säännöllisesti. Kun aika on oikea, hän julkaisee biisit vinyylisarjana ja elelee herroiksi.

Matti pystyy vuodattamaan kyyneleen milloin tahansa: tämä tapahtuu vain katsomalla videota Kimmo Timosesta nostamassa Stanley Cupia.

Taidot

Tekstit ja tarinat

95%

Kuvallinen kerronta

85%

Google Analytics

80%

Somen sisällöntuotanto

85%