Tiina

Mikä nainen:

Tiina on 12 vuotta maailmalla urheillut suomikoriksen ikoni ja markkinointiviestinnän opiskelija. Nopeista käänteistä nauttiva Tiina vaihtoi alle vuodessa ammattiurheilun opiskelijaelämään ja harjoittelijan hommat vakipestiin Viestintäliigalla. New Yorkissa aiemmin suoritetut psykologian ja bisneksen yliopistotutkinnot antavat pohjaa tekemiselle, ja maailmalla vietetyt vuodet ovat tuoneet näkemystä sekä verkostoja. Tiina on ollut monessa mukana ja tarinoita matkan varrelta löytyy paljon. Toimistolla pidetään tosin vielä pienenä kysymysmerkkinä, paljonko tarinoissa on värikynää…

Työkokemus:

Tiinan työkokemus painottuu enimmäkseen hikoiluun urheiluareenoilla, mutta hän on ollut uransa lomassa monipuolisesti mukana eri projekteissa vaatemallistojen luomisesta tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin. Vapaa-ajalla mukana pyörivät myös urheiluagentin hommat ja managerin tutkintokin löytyy takataskusta.

Ydinosaaminen:

Idearikkaana ja monipuolisena tekijänä Tiina tulee Viestintäliigallakin saamaan monipuolisen työnkuvan. Myynnin lisäksi Tiinalta hoituu sisällöntuotanto, sosiaalinen media, brändäys ja myös naisen visuaalinen silmä pääsee käyttöön. Hyvänä verkostoitujana kontaktit löytyvät ja nopean oppijan työkalupakki tulee varmasti vain kasvamaan ajan myötä.

Miksi Viestintäliiga:

”Koska uskon täällä olevan parhaat mahdollisuudet siihen, että ehdotukseni tuoda oma pelipaitani toimiston seinälle menee läpi. Vanhoja kaavoja rikkova ajattelutapa ja rehellinen kova työnteko yhdistettynä rentoon ilmapiiriin motivoivat minua, ja opin joka päivä uutta. Ihailen sitä, miten jokainen laittaa täällä itsensä likoon ja jollain kieroutuneella tavalla tunnen sopivani tähän porukkaan.”

Nice to know:

Oltuaan Viestintäliigalla harjoittelussa vasta kolme päivää, päätti Tiina haluavansa jäädä taloon hommiin ja teki salaa itselleen firman käyntikortin. Kun pari kuukautta myöhemmin työsopimus allekirjoitettiin ja tuli puhe käyntikorteista, kertoi Tiina tarinan tavoitteiden visualisoinnista ja kaivoi esiin valmiina odotelleen käyntikortin.

Taidot

Ideointi ja innostuminen

99%

Kielitaito

90%

Visuaalinen pelisilmä

80%

Sosiaalinen media

85%

Auringonotto toimiston terassilla

110%