Puolentoista vuoden ikään ehtinyt Viestintäliiga vietti eilen torstaina jo perinteeksi muodostuneita kesäpäiviään Taivassalossa, Turun saaristossa. Päivä oli erittäin onnistunut!

Viestintäliigan kesäpäivät olivat järjestyksessään ensimmäiset ja kyseisiä kesäpäiviä on vietetty aina vuodesta 2017 saakka. Päivään kuului muun muassa rentoa yhdessäoloa, elämän hyville asioille porukalla naureskelemista, syvällisiä viestintäkeskusteluja, hyvää ruokaa, kahvia, uimista, saunomista, myyntisparrausta sekä koiraosakkaamme Sepon 7-vuotissynttäreiden juhlimista.

Päivä oli siinäkin suhteessa tärkeä, että latasimme joukolla akkuja ja valmistauduimme henkisesti hiljalleen käynnistyvään syksyyn sekä loppuvuoden työkiireisiin. Yksi päivän kohokohdista oli myös kokeneen myyntimiehen Roope Palttan pitämä erinomainen myyntikoulutus. Paltta nimettiin aiemmin kesällä Viestintäliigan hallitukseen.

”Parhaat Viestintäliigan kesäpäivät ikinä!” hihkui sisältöjohtaja ja perustajaosakas Petteri Poukka.

”Mulla on vähän kuivunutta valkosipulikastiketta parrassa!” tokaisi puolestaan brändimanageri ja perustajaosakas Juhani Koskinen, joka selviytyi voittajana alkuillan jännittävästä Haaksirikkoutunut laiva avomerellä -tiimipelin yksilöosuudesta.

Alla on muutama kuva lisää Viestintäliigan kesäpäiviltä.