Moikka!

Nimeni on Aino ja oon 22-vuotias neljännen vuoden muotoilun opiskelija, joka on samalla myös Viestintäliigan tuorein työharjoittelija. Olen alun perin kotoisin Rantasalmelta, mutta asustellut Turussa syksystä 2014 alkaen.

Palasin pari kuukautta sitten Etelä-Korean Seoulista, jossa vietin Sungkyunkwanin yliopistossa vuoden opiskellen pääaineinani Fine Artsia sekä graafista suunnittelua. Vaihtoon mut innoitti pitkäaikainen kiinnostus paikalliseen kulttuuriin sekä halu oppia korean kieli.

Vaihdon kautta löysin intohimoni graafiseen suunnitteluun ja samalla opin myös sen korean kielen, jota sinne lähdinkin oppimaan. Vaihdosta koto-Suomeen palanneena päädyin erilaisten sattumien kautta tekemään ensimmäistä työharjoitteluani Viestintäliigalle.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua monin tavoin, aina joogasta kuntosalilla pumppaamiseen. Oon myös aina tykännyt maalata sekä piirtää, ja pienempänä piirtopaperin loppuessa näitä teoksia saattoi löytää vähän mistä milloinkin. Ensimmäisen digipokkarin saatuani luovuus levisi myös valokuvaamiseen.

Muina päivän hetkinä tykkään fiilistellä musiikkia. Oikeastaan aina silloin kun en tarvitse korviani muuhun käyttötarkoitukseen, tökkään niihin kuulokkeet ja uppoudun omiin maailmoihini.

Marrasterveisin Aino (ja Seppo).