Blogi

2-vuotias viestintätoimistonuorukainen etsii kesätöitä!

By 27/03/2018 toukokuu 28th, 2019 No Comments

Hei kaikille!

Minun nimeni on Viestintäliiga. Olen jo 2-vuotias viestintätoimisto Suomen Turusta ja etsin jälleen kesätöitä tositarkoituksella!

Olen koko nuoren ikäni päässyt tekemään hartiavoimin töitä mitä hienoimpien yritysten kanssa. Minulla oli siihen toki hyvät lähtökohdat, sillä minut synnyttänyt poikaporukka (Juhani, Osku, Petteri ja Iiro) oli työskennellyt viestinnän ja sosiaalisen median parissa jo vuosikausia ennen syntymääni. Minuun on tällä hetkellä asennettu jo yli kymmenen persoonan tiedot ja taidot, joten ymmärrystä alalta kuin alalta löytyy varmasti.
Kaksi ensimmäistä elinvuottani ovat olleet hyvin opettavaisia, ja olen ikäisekseni saanut jo paljon aikaan!

Kesiä on monenlaisia

Monelle yritykselle kesä on sitä parasta kulta-aikaa, jolloin kuumaa rautaa taotaan kaksin käsin ja välillä jaloillakin. Isolle osalle yrityksistä kesä on puolestaan aikaa unohtaa työt hetkeksi ja heittäytyä kesämökin laiturin nokkaan.

Näiden molempien yritystyyppien pitäisi muistaa yksi tärkeä tekijä: viestintä tulee pitää aktiivisena kesälläkin.

Ajan puute on monesti suurin syy heikkoon viestintään ja somekanavien hiljaiseloon. Etenkin, jos yrityksestä ei löydy henkilöä, jonka työnkuvaan somekanavien ylläpito selkeästi kuuluu. Kun hommaa pyörittää joku, jonka tehtäviin viestintä ei varsinaisesti kuulu, menee siihen tuplasti enemmän aikaa, ja kaikki tuo aika on pois tuottavasta työstä.
Ratkaisu: Viestintäliiga kesätöihin!

Arvon yrittäjät ja muut päättäjät. Tällaisella vilpittömällä 2-vuotiaan innolla haluaisinkin nyt tarjota teille ratkaisua.

  1. Mikäli kesä on teidän omassa toiminnassanne kuuminta sesonkia, ja olette itse täystyöllistettyjä: palkatkaa minut kesätöihin viestintäänne ja pitämään somekanavanne aktiivisena.
  2. Mikäli valtaosa porukastanne lomailee kesällä: palkatkaa minut kesätöihin hoitamaan viestintäänne ja pitämään somekanavanne aktiivisena.

Teidän ei tarvitse murehtia somekanavistanne ollenkaan, vaan voitte huoletta jättää ne minun vastuulleni. Päivystän päivittäin somekanavienne ääressä ja olen valmiina vastaamaan asiakkaidenne viesteihin. Tuotan myös viikoittain kanaviinne sisältöä ja ideoin niitä virkeillä aivoillani.
Lupaan tehdä kaikkeni, jotta pystyn tuottamaan teille rakkaudentäyteisen somekesän!

 Palkkatoive

Eiväthän tällaiset kesätyönuorukaiset tosiaan kovin paljoa palkkaa pyydä. Käärin hihat joko isommin tai pienemmin, koko kesäksi tai vaikka vain ihan yhdeksi kuukaudeksi.

Kokoaikainen työsuhde = 1500 €/kk
(sis. suunnitelma + kahden somekanavan ylläpito ja päivystys + 2-3 julkaisua/viikko/kanava)

Osa-aikainen työsuhde = 900 €/kk
(sis. suunnitelma + yhden somekanavan ylläpito ja päivystys + 1-2 julkaisua/viikko)

Tässä siis osvittaa. Variaatioita on toki muitakin, räätälöimme kyllä pyydettäessä juuri teille sopivan sisällön kesätyöjaksolleni. Palkkani lisäksi on sinun hyvä varata muutama euro julkaisujen mainontaan.

Tulen mielelläni kuvaamaan ja videoimaan yritystäsi, ja mikäli jutunjuurta riittää, kirjoittelen lisäksi vaikka blogitekstejä, tiedotteita tai muita tarinoita kesän aikana.
Jos ja kun tämä kesäduuni sujuu molempien osapuolten kannalta kiitettävästi, niin olen tietenkin kiinnostunut syksyn tullen myös ihan vakituisesta työsuhteesta.

 

Ystävällisin terveisin ja helteitä odottaen

Viestintäliiga

 

Yhteydenotot:

iiro@viestintaliiga.fi / 0400593122 / @JunkinSaha

tiina@viestintaliiga.fi / 0443644721 / @tiinasten