Blogi

365 koiranpäivää vuodessa

By 24/04/2018 toukokuu 29th, 2019 No Comments
365 koiranpäivää viestintäliiga

Petteri tässä terve! Tänään tiistaina 24. huhtikuuta vietetään valtakunnallista koiranpäivää, joten nyt on eittämättä oikein hyvä päivä kertoa julkisesti yhden karvaisen osakkaamme positiivisista vaikutuksia elämään.

Itselläni on tänään käynnissä kuluvan vuoden 104. koiranpäivä ja jäljellä on vielä tälle vuodelle noin 261 koiranpäivää. Luultavasti aika moni tietääkin, että mulla on Seppo-koira, joka on ollut paljon esillä myös Viestintäliigan kuvioissa.

Kun minä, Iiro, Osku, Juhani ja Seppo perustettiin tämä yritys kaksi vuotta sitten, niin me lähdettiin etenemään voimakkaasti meidän persoonat ja naamat edellä. Seppo on ollut alusta lähtien varsin tärkeä palanen tätä meidän tarinaa.

Seppo on ollut iso osa omaa elämääni yli 7,5 vuotta. Näiden vuosien aikana oon oppinut Sepolta kaksi merkittävää asiaa: Ensinnäkin, ihan turha muodostaa ennakkoluuloja toisista, kun samaan aikaan kaikille voi olla ystävällinen. Ja toiseksi, onni löytyy arjen pienistä asioista.

Ikuiset ystävykset.

 

KAKSI KOVAA KOTIMAISTA – SEPPO JA DAGSMARK PETFOOD

Karvainen könsikäs on Viestintäliigan toimistolla parin viikon välein ja aika kovalla ammattitaidolla hän ottaa neljän tunnin päiväunia sekä nylkyttää asiakkaiden tietokonelaukkuja.

Ison mediahuomion myötä Seppo on herättänyt paljon kiinnostusta myös työrintamalla ja yhteistyöehdotuksia on tullut kosolti. Mun täytyy avoimesti paljastaa, että tässä vuosien saatossa minä itse olen aina maksanut kaikki laskut ja Seppo on mulle tälläkin hetkellä kymmeniä tuhansia euroja vuokrarästejä pystyssä.

Mutta joskus niitä pitää maksella myös takaisin. Kyllä Seponkin on tuotava asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tähän meidän firmaan!

Ja on Seppo tuonutkin tarkkaan ja harkitusti valikoituja yhteistyökumppaneita. Viestintäliigan ja Sepon merkittävänä yhteistyökumppanina toimii Dagsmark Petfood.

Kyseessä on suomalaisista raaka-aineista kuivamuonaa valmistava yritys. Dagsmark Petfoodin koirannapit olivat Sepolla koekäytössä alkuvuodesta. Ruoka maistui loistavasti ja mikä tärkeintä – Sepon kakka on jatkuvasti koostumukseltaan ihanteellista. Sitä on suorastaan ihanaa kerätä kakkapussiin ja viedä sitten roskikseen.

Siispä me lähdettiin innolla mukaan yhteistyöhön. Lisäksi meillä on mukavia ja sympaattisia yhteisiä suunnitelmia tälle vuodelle.

Dagsmark Petfoodin kuivamuona on Sepon herkkua aamuin ja illoin.

 

365 koiranpäivää vuodessa viestintäliiga

Työkaverin kanssa palaverissa.

— —

Koiranpäivää on vietetty jo vuodesta 2007 lähtien ja samalla nostettu esiin koirien merkitystä parempaan elämään. Itselleni ja varmasti lähes kaikille koiranomistajille jokainen päivä on koiranpäivä.

Vuonna 2018 koiranpäivän teemana on ’Koiraharrastus yhdistää’. Teemalla halutaan muistuttaa yhdessä tekemisen tuomasta hyvinvoinnista niin koiralle kuin ihmisellekin.

Koiraterveisin,
Petteri Poukka
Perustajaosakas ja sisältöjohtaja
Viestintäliiga Oy