Blogi

Guess who’s back ­– Alina palasi Viestintäliigaan

Keväällä Manchesterista liigaan noussut Alina Heywood palasi tällä viikolla Viestintäliigan riveihin viestinnän tekijäksi.

Mainonnan suunnittelun projektinhallintaa opiskeleva Heywood tulee työssään keskittymään strategiseen viestintään, digimarkkinoinnin suunnitteluun, projektinhallintaan sekä englanninkieliseen sisällöntuotantoon. Koirafanina, possutossujen käyttäjänä ja aloittelevana futaajana tunnettu Alina on odottanut paluuta Viestintäliigalle kuin vaihtopenkille pääsyä jokaisessa futispelissään.

”Viestintäliiga tuntui alusta saakka minulle oikein sopivalta paikalta. Tiesin jo keväällä, että haluaisin vielä palata tänne työskentelemään osana vakiokalustoa. Ihanaa, päästä taas haastamaan itseään kiinnostavien työtehtävien parissa, ja tietenkin kuulemaan työkavereiden huonoja vitsejä”, Alina myhäilee tyytyväisenä possutossuissaan.

Myös toimitusjohtaja Iiro Junnila iloitsee uusinta rekryä ja manchesterilaisen Alinan paluuta liigan riveihin.

”Olemme oikein tyytyväisiä saatuamme rekryt pyörimään poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen. Alina vakuutti meidät monipuolisella osaamisellaan ja innokkaalla työotteellaan harjoittelun aikana. Hän on osoittanut olevansa tärkeä osa tiimiä ja oiva lisä kasvavaan porukkaamme”, paaluttaa vaipanvaihtopuuhista tavoitettu Junnila.

Ensitöikseen Alina aikoo sukeltaa uusiin asiakasprojekteihin ja elvyttää toimiston viherkasvit. Maaleja ei tälle laitapakille ole vielä omissa sarjapeleissä tullut, mutta eiköhän niitä pian nähdä ainakin työprojekteissa.

Tervetuloa takaisin, Alina!

— — —

Haluaisitko sinäkin päästä osaksi Viestintäliigan työyhteisöä? Tsekkaa ao. linkistä digimarkkinoinnin tekijän rekrymme!

–> https://viestintaliiga.fi/rekry-digimarkkinoinnin-tekija/

— — —

Kaipaatko jeesiä viestinnän strategiatyössä tai vaikkapa englanninkielisessä sisällöntuotannossa? Ole Alinaan yhteydessä!

Sähköposti: alina@viestintaliiga.fi
Puhelin: 0440982309
IG: @alinaheywd

Kuva: Aleksi Murtojärvi