Digimarkkinointi

Monikanavainen digimarkkinointi on ydinosaamistamme. Sen avulla teemme yrityksesi näkyväksi, kuuluvaksi ja myyväksi verkossa. Olemme kuin kotonamme etenkin Facebookin ja Googlen mainosalustoilla, mutta kattavasta palveluvalikoimasta löydät jymppyä joka lähtöön.

Facebook-mainonta

Facebookissa ja Instagramissa hilluu säännöllisesti yli kolme miljoonaa suomalaista. Näissä kanavissa mainonta soveltuu kustannustehokkaasti minkä tahansa tuotteen tai palvelun mainostamiseen. Parhaimmillaan Facebook-mainonta on verkkokaupan tuotemainonnassa, liikenteen ohjaamisessa verkkosivuille sekä verkkoliidien hankinnassa. Toteutamme kohdennettua somemainontaa myös LinkedInissä, Twitterissä ja Snapchatissa.

> LUE LISÄÄ
> REFERENSSI: BILLEBEINO

Google-mainonta

Googlen hakusanamainonta on yrityksen digipresenssin lähtökohta: näyt potentiaaliselle asiakkaalle silloin, kun tarve on suurin. Display-bannerimainonnalla saat mainoksesi miljoonien verkkosivujen laajuiseen verkostoon ja Youtube-mainonnalla annat videollesi sen ansaitseman näkyvyyden. Google-asiantuntijamme Whitestonella ovat sertifioituja tekijöitä vuosien kokemuksella.

> LUE LISÄÄ (whitestone.fi)
> REFERENSSI: LÄHITAKSI 

Some- ja Google-mainonta käyntiin kätevänä pakettina?

> Digimainonnan paketti
Natiivimainonta

Natiivimainonnan avulla näytät mainontaa kustannustehokkaasti Suomen suurimmissa verkkomedioissa. Artikkelien näköisistä mainoksista ohjataan suoraan omalle verkkosivustollesi. Käytämme mainonnan työkaluna ReadPeak-alustaa, jonka kautta voimme näyttää mainoksia esim. Sanoman ja Alma Median verkkolehdissä sekä lukuisten maakunta- ja aikakauslehtien verkkoversioissa.

Uutiskirjeet

Sähköpostimarkkinointi ei ole kuollut, se muuttaa muotoaan. Uutiskirjeen tilaaja on ykkösfani, jolle ei tarvitse myydä – tehtävänä on auttaa ja palvella. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt uutiskirjeet sekä uutiskirjeautomaatiot. Työkaluna käytämme MailChimpia tai ActiveCampaignia, jonka integroimme yritykselle oleellisiin verkkopalveluihin.

Hakukoneoptimointi & konversio-optimointi

Verkkosivujen hakukoneoptimointi on toimivan digimarkkinointikoneiston kivijalka. Teemme yrityksesi näkyväksi optimoimalla kotisivusi teknisesti ja sisällöllisesti Googlea sekä potentiaalista asiakastasi palveleviksi. Pitkäjänteisen konversio-optimoinnin avulla luomme sivustostasi tehokkaan liidikoneiston.

Liidiautomaatio

Kun saat kävijän verkkosivuillesi, kuinka nopeasti hänelle tarjotaan mahdollisuus yhteydenottoon? Nykyihmisen keskittymiskyky on rajallinen, joten aloite kannattaa tehdä pian. Viritämme sivusi automaation keinoin konvertoimaan kävijöistä liidejä. Työkaluja ovat esim. chatbotit ja verkkolomakkeet (perinteiset ja interaktiiviset). Lisäksi voimme raportoida verkkosivukävijöidesi tietoja Leadfeeder-työkalun avulla suoraan myynnille.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää

Matti Koivisto

Digimarkkinoinnin ja somemainonnan tekijä

matti@viestintaliiga.fi
040 582 9775

Aleksi Kanerva

Digimarkkinoinnin ja Google-mainonnan tekijä

aleksi@whitestone.fi
020 741 7542

Ota yhteyttä