Blogi

Esittelyssä harjoittelijamme Veera

By 08/05/2019 toukokuu 28th, 2019 No Comments
veera salakari

Moi! Mä oon Veera Salakari ja mulla on kolme kissaa. Tykkään kissoista aika paljon, mutta muut eläimetkin on ihan kivoja. Ja ilta-aurinko, linnunlaulu, suppilaudalta lämpimään veteen tipahtaminen, suihkussa syöminen ja hyvät Netflix-sarjat ainakin. Ihan vaan näin tärkeimmät asiat listatakseni.

”Päättäväinen ja itsepäinen” ovat mun vanhemmat kuvanneet mua useaan otteeseen. Sanoisin, että kuvaus on jopa ihan totta. Huomasin sen taas, kun Viestintäliigan Jyri Sulander ilmaantui syksyllä meidän kampuksellemme kertomaan Viestintäliigasta ja päätin, että menen harjoitteluun tuonne tai en minnekään.

Kirjoitin hakemukseeni toinen toista huonompia vitsejä saaden ilmeisesti Iironkin vakuuttumaan siitä, että olen Robinin sanoin Viestintäliigan puuttuva palanen. Ja täällä mä nyt sitten olen, yrittämässä täyttää sen ammottavan aukon, minkä uskottelin yrityksessä vallitsevan ilman minua.

Mitä mä nyt oon tehny?

Opiskelen medianomiksi aloittaen kolmannen vuoteni syksyllä. Aiemmassa elämässäni, eli korkeintaan viisi vuotta sitten, olen hankkinut tietotaitoa niin valokuvaus- kuin graafisten opintojenkin parissa. Tavoitteenani on ollut kehittää itsestäni monipuolinen toimija media-alalle ja uskonkin Viestintäliigan tarjoavan siihen mitä mainioimman mahdollisuuden.

On ehdottomasti minun etuni, että sopimus on jo kirjoitettu ja minut vastaanotettu riesaksi kuuden viikon ajaksi.

Mitä tältä kuudelta viikolta sitten odotan?

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että en tarkalleen ottaen tiedä. Ensimmäisen harjoittelupäiväni aikana olen todennut ilmapiirin olevan todella hyvä. Minut on otettu vastaan hymyssä suin ja jo ennen kellonviisarien ollessa harjoitteluajan puolella oli useampikin työntekijä kehitellyt pääni menoksi osuuksia meneillä olevissa projekteissaan.

Voisinkin sanoa toivovani, että saisin olla mukana monessa menossa ja oppia samalla lisää unelmieni ammatista unelmieni harjoittelupaikassa. Aion ottaa kaiken ilon irti näistä kuudesta viikosta oppimalla mahdollisimman paljon ja toivottavasti olevani myös Viestintäliigalle avuksi enkä vain aiempia sanojani lainatakseni riesaksi.

Leave a Reply