Olemme olleet alkusyksystä rakentamassa asiakkaallemme hieman erilaista joukkorahoituskampanjaa. ESKOT ry etsii nyt rahoitusta yritykselle, joka tarjoaa työtä mielenterveyden haasteista toipuville.

Klubitaloissa ympäri Suomen on jo pitkään tehty töitä tämän tärkeän asian ympärillä. Nyt ESKOT ry haluaa laajentaa Klubitalojen jäsenten ja muiden vaikeasti työllistyvien ihmisten työllistymismahdollisuuksia. Oman työpalveluyrityksen, EskoTyön, kautta he tulevat tarjoamaan mielenterveyskuntoutujille uusia työllistymismahdollisuuksia ja heidän osaamistaan sitä tarvitseville yrityksille vuokratyön omaisesti.

Työntekijät saavat työstään asianmukaisen palkan, joskin pitää muistaa, että EskoTyössä palkka on muutakin kuin rahaa.

TYÖNTEKO ON JOKAISEN IHMISEN PERUSOIKEUS – AUTA SINÄKIN TOTEUTTAMAAN SITÄ ESKOTYÖN AVULLA

Kuka tahansa meistä voi pudota. Me kuitenkin tiedämme, että vaikeastakin tilanteesta voi toipua ja työn tekeminen auttaa.

ESKOT ry hakee kampanjalla perustettavalle yritykselle starttirahoitusta, minkä turvin he voivat mm. palkata ensimmäisen työntekijän käynnistämään ja koordinoimaan yrityksen toimintaa.

Haastammekin nyt kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme – uudet, vanhat ja tulevat – mukaan auttamaan EskoTyö-hankkeen toteutumista!

Voit lähteä mukaan joko yrityksenä tai yksityishenkilönä, alkaen 10 eurolla. Voit tehdä sen osoitteessa www.mesenaatti.me/eskotyo. Jos aihe koskettaan sinua, niin haastathan mukaan myös oman lähipiirisi ja tuntemasi yritykset. Kiitos.

Seuraa kampanjaa EskoTyön Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/EskoTyo ja aihetunnisteella #minäkinolenesko.

Muun muassa kirjailija Kari Hotakainen on antanut tukensa hankkeelle.

___

Iiro

Leave a Reply