Blogi

Haetaan yritysedustajia ilmaiseen digimarkkinoinnin konsultaatioon

Tervehdys, digimarkkinoinnista kiinnostunut yritysedustaja.

Digitaalinen markkinointi voi tuntua käsiteviidakolta, jonka siimeksessä kokeneemmallakin ATK-Rambolla jää kuti piippuun ja internet-Tarzanilla lipsahtaa liaani lapasesta. Meillä termin alle mahdutetaan muun muassa somemainonta, verkkosivujen kehitys, analytiikkaosaaminen ja sisällöntuotanto. Välillä jargoniin verhottu viestintä digimarkkinoinnin eri osa-alueista saattaa hämätä asiakasta pahemman kerran.

Me Viestintäliigalla haluamme kertoa selkeästi, millaisia digimarkkinoinnin toimenpiteitä tarjoamme, mitä hyötyjä ne tuovat ja miten ne liittyvät toisiinsa. Niinpä aiomme testauttaa omien palvelujemme selkeyttä haastattelemalla yrityksiä siitä, ovatko uudet esitemateriaalimme ymmärrettäviä.

Vastineeksi ajasta ja vaivasta tarjoamme informaatiota sekä konsultointia digimarkkinoinnin saralla, ja eiköhän panna siihen vielä jallupullo ja Sisu-aski kaupan päälle.

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake ja tule syventymään digimarkkinointiin!

Toivomme saavamme mukaan 5–8 erilaisista taustoista tulevaa yrittäjää tai yrityksen edustajaa. Arvostamme, kun jaksat käyttää pari minuuttia taustatietojen kirjaamiseen.

Hakuaika on 25.9.2019.–6.10.2019, mutta valintoja mukaan otettavista yrityksistä voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Nopeutta ei kannata siis näissä hommissa häpeillä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan umpeuduttua.

Tervetuloa mukaan!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Leave a Reply