Blogi

Haluatko nousta divarista liigaan?

By 02/02/2018 toukokuu 28th, 2019 No Comments

Taneli tässä morjens! Kyllä, se Viestintäliigan seksikkäin jätkä.

Mua pyydettiin kirjoittamaan tällainen teksti, koska meille ollaan nyt hakemassa peräti kolmea nälkäistä viestinnän tekijää duuniin. Uudet tekijät tulee liittymään jengiin kuuden kuukauden trainee-soppareilla.

Se on kyllä pienen hallelujan ja jutipumpun paikka. Muotoillaan vaikka niin, että peukaloiden pyörittelylle ja nenän kaivamiselle on jäänyt viime aikoina valitettavan vähän aikaa.

Jos et ylimielisyyttäsi jaksa lukea tätä maagista tekstiäni loppuun, pääset iskemään oman hakemuksesi sisään TÄÄLLÄ.

Itse olen oman paikkani lunastanut viime vuonna, kun olin ensin opiskeluiden kautta harjoittelijana täällä. Ja samalla tavalla on itse asiassa kaksi muutakin vakituista työntekijäämme, Tiina ja Matti, imaistu mukaan Viestintäliigan matkalle. Eli divarista liigaan toteutui meidän kohdalla. Toivottavasti myös sun.

Ensi torstaina tulee vuosi täyteen meikämandoliinille tässä puljussa, lähinnä sisällöntuotantoa tehden. Siispä osaan ehkä jo vähän sanoa, minkälaisia tyyppejä tuo osakaskvartetti arvostaa ja ketkä käännytetään jo kynnyksellä pihalle.

Ensinnäkin. Ole oma itsesi.

Onko olemassa tylsempää ja kliseisempää ohjetta? No ei ole.

Se nyt kuitenkin vaan on niin, että teennäisyys näkyy läpi ja työntää luotaan. Lahjakkaammallakin näyttelijällä ne muurit kuitenkin jossain vaiheessa murtuvat, ja sieltä alta paljastuu todellinen luonne.

Meidän matkaamme seuranneet ovat voineet saada välillä kuvan, että täällä toimistolla vain HULLUTELLAAN JA SEKOILLAAN IHAN TÄYSII! Noh, ei se nyt ihan niinkään ole. Aina.

Toki täällä on aika värikästä jengiä töissä ja semmoinen reipas rempseys on arvossaan. Ei tarvitse olla kuitenkaan mikään älytön moottoriturpa. Vähän hiljaisempiakin taneleja katsotaan (ilmeisesti) ihan hyvällä.

Toiseksi. Turha perseenkiristely ei hyödytä ketään.

Tuon termin kuulin sivukorvalla juuri tällä viikolla toimitusjohtajan suusta. Se oli kieltämättä varsin hyvin kuvailtu Viestintäliigasta puhuttaessa.

En ole ikinä pelannut lätkää, joten en tiedä minkälaista meno lätkäjoukkueen kopissa on, mutta voisin kuvitella tässä Herrainpolun luolassa olevan paljon yhtäläisyyksiä siihen maailmaan.

Hommia tehdään tosissaan, muttei kuitenkaan liian vakavasti. Ja niitä tehdään paljon yhdessä. Lisäksi tietenkin se huumori, mikä menee välillä aika roisiksi ja vyön alle. Se on ihan rehellisesti sanottava.

Kolmantena kohtana luonnollisesti se osaaminen.

Itse rekryilmoituksessa on listattuna eri ominaisuuksia, joista ainakin osaan hakijalta odotetaan löytyvän osaamista. Kirjoitustaito on noista se tärkein. Jätä turha yliyrittäminen kuitenkin muille, kun rustailet hakemusta tulemaan. Tähän pätee myös ensimmäinen neuvo.

Tiedän näiden osakaskaverusten etsivän kuitenkin ennen kaikkea hyviä tyyppejä. Jos olet semmoinen, hae ihmeessä.

Me kolme pääsimme ainakin tekemään jo divarissa varsin isoja ja vastuullisiakin juttuja, mikä oli vain nättiä. Uskoisin, että sama kaava jatkuu myös sun ja kahden muun kohdalla.

Lähde try outille ja tuu mun työkaveriksi!

Tarkemmat seurajohdon infot sekä itse hakeminen tapahtuu siis TÄÄLTÄ!

 

– Taneli ”1307” Virjonen –