Blogi

Hart-Sport-kone saapui Viestintäliigan toimistolle!

By 24/10/2018 toukokuu 29th, 2019 No Comments

Viestintäliigan jengi sai keskiviikkoiltapäivällä iloisen postilähetyksen. Nimittäin toimistolle saapui legendaarinen Hart-Sport-kone, joka sai lämpimän, nostalgisen ja monin paikoin herkistyneen vastaanoton.

Olemme aloittaneet yhteistyön Polar Pharman kanssa ja heidän omistukseensa kuuluu muun muassa ajattoman kova Hart-Sportin urheilujuoma. Jos joku luuli, että Hart-Sport on vain kiva muisto ysäriltä, niin se joku luuli väärin! Nimittäin Hart-Sport on edelleen voimissaan ja sitä on saatavilla urheilukaupoista ja marketeista. Vuonna 2019 on tarkoitus tuoda Hart-Sportia isosti esiin – kaikkialla.

Aktiivisesti urheileva Viestintäliigan sisältöjohtaja Petteri Poukka herkistyi lähes kyyneliin kaataessaan vihreää kultaa ensimmäistä kertaa kurkkuunsa toimistolla.

”Tämä on merkittävä hetki työurallani. Lapsena 90-luvulla tuli aina juotua Hart-Sportia Nokian uimahallin kahviossa ja nyt minulla on ikään kuin mahdollisuus palata onnellisten lapsuusmuistojeni äärelle kesken työpäivien. Yhteistyömme myötä saamme mahdollisuuden tuoda Hart-Sportin brändiä esiin. Vain mielikuvituksemme on rajana”, totesi liikuttunut Poukka.

Turun alueen harrastekaukalopallopiireissä lupaavana hyökkääjänä tunnettu ja Viestintäliigan toimitusjohtajan pallilla kovaa duunia tehnyt Iiro Junnila myöhäili myös tyytyväisenä.

”Totta kai tämä on nostalginen ja merkittävä juttu! Pikkupoikana ja myös teininä tuli lipitettyä Hart-Sportia isolla intohimolla ja tavallaan siitä sai isoja energialatauksia koko elämään. Tuntuu upealta, että pääsemme tekemään yhteistyötä Polar Pharman ja Hart-Sportin kanssa”, kommentoi palaverista tavoitettu Junnila.

Kuvassa Hart-Sport-koneen oikeasta kulmasta katsottuna ja myötäpäivään kiertäen: Petteri Poukka, Matias Höglund, Matti Koivisto, Teemu Yliluoma, Iiro Junnila, Jyri Sulander ja Taneli Virjonen. Kuvasta puuttuvat ne, jotka eivät olleet kuvaushetkellä Hart-Sport-koneen luona.