Iiro

Mikä mies:

Iiro ehti painaa teleoperaattori TeliaSoneran palveluksessa hommia lähes seitsemän vuotta ennen Viestintäliigan perustamista. Hän on niittänyt mainetta myös värikkäänä somepersoonana ja kolumnistina. Entisenä kiekkoilijana Iiro seuraa aktiivisesti kotimaista jääkiekkoa vapaa-ajallaan. Hän tykkää myös reissata ympäri maailmaa rakkaan vaimonsa kanssa.

Työkokemus:

TeliaSoneralla Iiro pääsi vajaan seitsemän vuoden aikana keräämään oppeja monenlaisista haastavista työtehtävistä. Myyntitiskin takaa hän eteni melko nopeasti myyntialueen esimieheksi ja johti omaa myyntitiimiä useamman vuoden. Mukaan mahtui lisäksi myyntikanavien kehityspäällikön hommia, oman myyntikonseptin johtamista sekä ratkaisumyyntiä yrityksille. Iiro vastasi yritysmyynnissä myös kollegoidensa someosaamisen kehittämisestä.

Ydinosaaminen:

Iiron vahvimmat osaamisalueet ovat vahvasti myynnissä ja valmentamisessa. Hän on varsinainen verbaaliakrobaatti ja vanhan liiton puujalkahuumorin vannoutunut ystävä. Iiron valmennuksessa unisempikin kaveri pysyy varmasti hereillä ja haluaa oppia lisää. Hän omaa erinomaista strategista ajattelukykyä ja osaa heittäytyä aina täysillä erilaisten yritysten asemaan ja hahmottaa eri toimialojen liiketoimintamalleja. Iiro tietää myös, miten yrityksen työntekijät pystyvät hyödyntämään sosiaalista mediaa (Twitter, LinkedIn) erinomaisesti myynnin työkaluna.

Miksi Viestintäliiga:

”Tää on helppo. Siksi, koska steriili tussuttelu ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta ketään. Pitää laittaa kroppaa likoon!”

Nice to know:

Iiro on asunut yhteensä yli vuoden elämästään Jenkeissä. Ensin 9 kk pelaten juniorilätkää Pohjois-Michiganissa ja sittemmin 4 kk Isossa Omenassa, New Yorkissa, suorittaen ammattikorkeakoulun markkinointiharjoittelun. Hänellä on jääkiekosta vyöllään myös Mestiksen mestaruus TUTO Hockeyn riveistä vuodelta 2008.

Taidot

Strateginen ajattelu

95%

Valmennus ja koulutus

90%

Social Selling

95%

Verbaaliakrobatia ja puujalat

100%

Steriilin tussuttelun vastustaminen

110%