Blogi

Uusi vuosi, vanhat kujeet – innovaatiosetelirahoitusta voi jälleen hakea

Innovaatiosetelirahoitusta voi hakea jälleen tänään 20.1. alkaen. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, joilla on idea, jossa on kansainvälistä kasvupotentiaalia.

Business Finland tukee jälleen tänä vuonna suomalaisia yrityksiä kasvurahoituksin innovaatiosetelin muodossa. 5000 euron arvoisen innovaatiosetelin voi hyödyntää erilaisten asiantuntijapalveluiden hankintaan.

Innovaatioseteliä voi hakea kaikki vanhat ja uudet yritykset, joiden Asiakastiedon luottoluokitus on vähintään A. Yrityksen ei tarvitse valmiiksi olla kansainvälisillä markkinoilla, vaan riittää, että on uusi tuote- tai palveluidea, jossa on kansainvälistä kasvupotentiaalia.

Omarahoitusosuus mukaan

Toistaiseksi voimassa oleva innovaatiosetelirahoitus kokee täksi vuodeksi yhden pienoisen muutoksen. Aiemmin tämä 5000 euron tukiseteli oli kokonaan avustusta, mutta nyt rahoitukseen tulee mukaan omarahoitusosuus, joka on seteliä hakevalle yritykselle hinnaltaan 1000 € + alv.

Eli jos yritys investoi itse tonnin, niin Business Finland maksaa 5000 € arvoisen palvelun ostamisesta loput, eli 4000 € + alv.

Viestintäliiga on partiolaisen tapaan aina valmiina auttamaan!

Viestintäliiga on auttanut jo lukuisia yrityksiä jatkojalostamaan yritysten tuotteita, palveluita ja ideoita innovaatiosetelirahoituksen avulla. Kuten arvata saattaa, ovat avut olleet pääsääntöisesti viestinnällisestä näkökulmasta toteutettuja, pääosin palvelukonsepteihin ja strategioihin liittyviä projekteja.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kehotamme toimimaan näin:

  1. Ota yhteyttä
  2. Sovitaan tapaaminen ja mietitään yhdessä, miten voisimme auttaa teitä
  3. Hakemus sisään, meidän viestinnällisellä avustuksella totta kai
  4. Sovitaan aikataulut
  5. Tehdään työt
  6. Heitellään yläfemmoja yhtä iloisesti kuin Petteri ja Seppo kuvassa ylempänä

Tarkemmat tiedot innovaatiosetelistä on luettavissa Business Finlandin verkkosivuilta. Sinne pääset kätevästi suoraan painamalla TÄSTÄ!

Mikäli ajatus 5000€ arvosta työtämme alkoi kutkuttelemaan takaraivossa tai housunpuntissa, voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan toimitusjohtaja Junnilan kautta: iiro@viestintaliiga.fi, 0400 593 122.

Tämä on yhteydenottolomake. Tällä voi esimerkiksi ottaa yhteyttä.