Blogi

Viestintäliigan Juhani ja Osku juontavat DBTL:n

By 24/07/2018 toukokuu 29th, 2019 No Comments
VL_heina_2017_netti-35

Viestintäliigassa odotetaan Down By The Laituri -kaupunkifestaria tänä vuonna erityisellä jännityksellä! Perustajaosakkaamme Osku ja Juhani tekevät nimittäin uuden aluevaltauksen juontaessaan 25.-28.7.2018 järjestettävän DBTL:n.

Vaatimattomista turkulaispojista on kuoriutunut viime vuosina vaivihkaa somekenttien teräviä syömähampaita. Miesten suosio on kasvanut kuin vahingossa, joten myös juontokeikka tuli heille aavistuksen puskista.

Miehet kuitenkin tarttuivat rohkeasti haasteeseen ja nämä söpöliinikönsikkäät nähdään juontohommissa keskiviikosta lauantaihin.

”Meihin otettiin keväällä yhteyttä ja pyydettiin juontohommiin. Istuimme tuolloin kaksistaan sohvalle tuumauspuuhiin pieneksi toviksi, kunnes hyvin nopeasti päätimme, että ilman muuta suostutaan! Tämä on kunnia-asia olla juontamassa rakkaan kotikaupunkimme perinteikästä festaria”, ilakoivat Juhani ja Osku.

DBTL:n artistikattaus on tänäkin vuonna vertaansa vailla. Juontajien kanssa yläfemmoja backstagella heittelevät mm. Apulanta, Michael Monroe, Paula Koivuniemi sekä Tom Jones. Tosin viimeisimpien Twitter-huhujen mukaan Walesin Tiikerin ja hänen rintakarvojensa esiintyminen Turussa on vielä vaakalaudalla yllättävän sairastumisen vuoksi.

Festarilavat kohoavat viime vuoden tapaan Paavo Nurmen urheilupuiston yläkentälle. Lippuja voi ostaa paikan päältä tai ennakkoon Ticketmasterista. Saavuthan paikalle kiljahtelemaan kanssamme ilosta, kun hyväntuulinen kaupunkifestari pärähtää käyntiin – ehkä aurinkoisempana kuin koskaan!

Avaa keskustelu
💬 Huolia, murheita,
markkinointitarpeita?
Laita viesti WhatsAppissa!
Powered by