Juhani

Mikä mies: 

Juhani on media- ja viestintäalan moniosaaja, jonka työkalupakkiin on tarttunut vuosien varrella monennäköistä ja -kokoista meisseliä. Muusikon uran jämähdettyä hää- ja bilebänditasolle, teki Juhani itsestään sosiaalisen median rocktähden, jonka värikäs ja monitahoinen viestintä tavoittaa päivittäin tuhansia ihmisiä. Musiikin lisäksi miehen lempiasioita elämässä ovat jalkapallo ja ruoanlaitto.

Työkokemus: 

Turun Taideakatemiasta monimediajournalistiksi vuonna 2013 valmistunut Juhani on ehtinyt tehdä töitä kaupunkilehdessä, radiossa, erilaisissa verkkojulkaisuissa ja jopa painotalossa. Mies on myös vetänyt ammattikorkeakoulun opiskelijoille viestinnän kursseja sekä esiintynyt televisiossa. Ennen Viestintäliigaa Juhani on toiminut digitoimistossa copywriterina, hakukoneoptimointiin erikoistuneena sisällöntuottajana ja somekouluttajana sekä jääkiekkoseura TUTO Hockeyn mediapäällikkönä.

Ydinosaaminen: 

Juhanin erikoisalaa on laajan kokemusperän vuoksi viestinnällisten kokonaisuuksien hahmottaminen. Muun muassa TUTO Hockeyn kokonaisvaltaisen viestintäpaletin pyörittämisen myötä mies ymmärtää, missä kanavissa on tärkeää näkyä ja miten. Juhanilla on myös herkkä visuaalinen silmä, jonka vuoksi mies toimii Viestintäliigassa eräänlaisena taiteellisena johtajana. Facebook, Twitter, Instagram ja Snapchat ovat tälle kielipoliisille yhtä tärkeitä ja tuttuja työvälineitä kuin veitsi kokille.

Miksi Viestintäliiga:

”Viestintäala on sosiaalisen median myötä murroksessa. Koska me olemme somessa kuin kotonamme, haluamme kutsua myös yritykset kylään.”

Nice to know: 

Juhani perusti vuonna 2010 ystävänsä kanssa jalkapalloseuran, joka nauttii tietynlaista kulttimainetta Turussa. Kuuden pelatun kauden jälkeen seuraan kuuluu jo kaksi joukkuetta sekä noin 50 aktiiviharrastajaa. Tämä parantumaton kulinaristi myös rakastaa sushia ja on tatuoinut jalkaansa Teemu Selänteen nimikirjoituksen – erään kostean illan jälkeen.   

Taidot

Sisällöntuotanto ja somekanavat

90%

Hakukoneoptimointi

85%

Journalismi

90%

Visuaalinen pelisilmä

100%

Itseluottamus yössä

110%