Blogi

Lari Lieskivi Viestintäliigan riveihin – ”projekti on kokonaisuudessaan valtavan mielenkiintoinen”

Viestintäliiga jatkoi aktiivista otettaan siirtomarkkinoilla ja naarasi pitkien neuvottelujen päätteeksi yli kaksimetrisen Lari Lieskiven.

”Lari oli meillä kesäteppona vuonna 2016 ja teki heti silloin vaikutuksen. On hienoa saada loistava tekijä kolme vuotta kokeneempana takaisin kotiseuraan”, kommentoi toimitusjohtaja Junnila kolmen viikon GT-lomansa jälkimainingeissa.

”Olen innoissani mahdollisuudesta palata takaisin Viestintäliigaan. On mahtava nähdä nyt sisältäpäin, miten Viestintäliiga on kasvanut ja miten toiminta on kehittynyt kolmen vuoden takaisesta. On kunnia saada olla mukana tällaisessa tähtisikermässä”, Lieskivi värittää.

Aikaisemmin muun muassa HC TPS Turku Oy:n urheilumarkkinoinnissa toimineen Lieskiven pääasiallisena tehtävänä on sekä nykyisten asiakkuuksien että uusasiakashankinnan parissa toimiminen. Paljasjalkainen turkulainen ottaa lisäksi harteilleen Viestintäliigan uuden vastuullisuusprojektin, josta tiedotamme lisää lähiaikoina.

”Iiron tuodessa esiin mahdollisuuden toimia tämän projektin parissa innostuin heti. Projekti on kokonaisuudessaan valtavan mielenkiintoinen ja koen, että pääsen toteuttamaan itseäni hyvin sen parissa. Vastuullisuus on laaja-alainen käsite, mutta sen merkitys tulee vain kasvamaan entisestään ajan kuluessa.”, kommentoi Lieskivi hieman mystiseen sävyyn.

Yli kaksimetrisenä kyynisenä optimistina tunnettu Lieskivi on Viestintäliigan mukana täysipäiväisesti syyskuun alkuun, jonka jälkeen Lari jatkaa opintoja Turun avoimessa yliopistossa toimien samalla osa-aikaisesti Viestintäliigan vahvuudessa.

 

Puhelin: 040 153 4545

Sähköposti: lari@viestintaliiga.fi

Twitter: @ElManazer

IG: @llieskivi_

Tilaa nyt samalla uutiskirje ja/tai pyydä tarjous.

Leave a Reply