Blogi

Liigarosteri kasvoi myyntimies Samilla

By 16/01/2020 tammikuu 20th, 2020 No Comments

Uuden vuosikymmenen myötä Viestintäliigan myynti- ja projektivastaavuustiimi sai vahvistuksen raisiolaisesta myyntimies Samista.

Kuvassa pikkutakissaan hymyilee tuore viestintäliigalainen, vastikään raisiolaistunut iloinen herrasmies. Jep, luit ihan oikein. Siis muuttanut Raisioon, ei sieltä pois. Kuka oikein tekee niin?

No tietenkin Tuomisen Sami, Viestintäliigan tuore vahvistus myynti- ja projektivastaavuusosastolle.

”Todella mahtava fiilis, että minut otettiin mukaan Viestintäliigaan. Ehdin jo tovin miettimään seuraavaa kehitysaskelta urallani. B2C-myynnistä B2B-myyntiin vastuullisempiin työtehtäviin siirtyminen on luonnollinen jatkumo”, Sami sanoo ja kiittelee Viestintäliigan avarakatseisuutta raisiolaisuuteen viitaten.

Sami laittoi myyntihousut jalkaan jo teini-ikäisenä, eikä ole niitä sen jälkeen ottanut pois. Matkan varrelta myynnillistä työkokemusta on kertynyt todella laajalta kirjolta, aina urheiluvälineliikkeestä kirjakauppaan.

”Myynti ja markkinointi, johon työni täällä vahvasti liittyy, on kiinnostanut minua jo rippikouluikäisestä natiaisesta asti, jolloin päädyinkin Turun kauppaoppilaitokseen opiskelemaan kyseisiä aloja.”

Viimeisimmät lähes kolme vuotta kokemusta karttui operaattorialalta Telian leivistä. Ikuista Telia-rakkautta vannova toimitusjohtaja Iiro Junnila kuitenkin kiistää, että telialaisuus olisi ollut merkittävässä osassa Samia rekrytoidessa.

”Kyllä ykkösprioriteetti on asenne. Semmoinen vilpitön kiinnostus ja palo sitä kohtaan, mitä me täällä teemme. Siinä Sami onnistui vakuuttamaan minut, kaikki muu oli toissijaista”, Telian kaukalopallovuorolta tavoitettu Junnila paaluttaa.

Vapaa-ajallaan salibandypallon perässä kirmaava ja formuloita sekä TV-sarjoja väijyvä nuorukainen puhkuu intoa uusien haasteiden parissa. Ensimmäiset työpäivät ovat sujuneet uteliaasti kerätessä oppia kollegoilta alan metkuista ja käytännöistä.

”Viestintäliiga on viime vuosina kasvanut nopeasti rohkeaksi, laadukkaaksi ja tunnetuksi turkulaiseksi digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan edelläkävijäksi. Minulla on todellakin suuri ilo olla osa tätä porukkaa. Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta kehittää itseäni ja teen kaikkeni, jotta pystyn tuottamaan yritykselle lisäarvoa”, Sami päättää myhäillen.

Tervetuloa liigaan, Sami!

 

Samin kanssa jutulle? Soita tai pistä viestiä, Sami kyllä vastaa!

Puhelin: 045 1522230

Sähköposti: sami@viestintaliiga.fi