Blogi

Manchesterista liigaan

Heippahei! Olen Alina Heywood, Viestintäliigan uusi harjoittelija, possutossujen omistaja ja ennen kaikkea koirafani.

Tulen viettämään seuraavat kolme kuukautta tutustuen viestintätoimiston saloihin ja toivottavasti myös rapsuttaen Seppo-koiraa. Samalla yritän ymmärtää jotain työkavereideni jääkiekkopuheista.

Olen nimittäin Turussa syntynyt, mutta kymmenen vuotta jalkapallon pääkaupungissa, eli Manchesterissa asunut. Isäni on aina ollut suuri Manchester United -fani, mutta meikä päätti jo ala-asteella alkaa fanittaa Manchester Citya, koska lempivärini oli sininen. Vuosia on kulunut Englannin ajoista ja harvoin katson jalkapalloa nykyään, mutta lempivärini on edelleen sininen ja edelleen fanitan Citya.

Huonon jalkapallofanituksen lisäksi harrastuksiini kuuluu kaikenlainen maailmanpelastaminen, syksyllä aloitettu partio sekä lukeminen. Uteliaana ihmisenä rakastan uusien asioiden oppimista, ja sitä pyrin tekemään jatkuvasti.

Pian jo possutossut jaloissa toimistollakin

Harjoittelujaksolta odotan innolla mahdollisuutta kehittyä viestijänä ja samalla haastaa itseni – periaatteeni on olla kuin sieni, joka on aina valmis täyttämään itsensä uudella tiedolla.

Viestinnällistä osaamista olen ehtinyt kerryttämään Jyväskylän avoimen yliopiston viestinnän perusopintojen kautta, kevytyrittäjänä sekä innokkaana somettajana. Suurin osa osaamisestani on itse opittua, ja nyt harjoittelussa Viestintäliigalla onkin tarkoitus päästä mestareiden oppiin, jotta meiningistä tulisi ainakin vähän ammattimaisempaa. Saa nähdä, siirtyykö tietämykseni jääkiekosta myös ammattimaiselle tasolle.

Possutossujani en uskaltanut ottaa heti ensimmäisenä työpäivänä mukaan toimistolle. Ehkä toisena päivänä jo kehtaa.

– Alina