Blogi

Manner(i)-Suomen miesvahvistus

By 09/01/2020 tammikuu 21st, 2020 No Comments

Sanovat, että manaaminen ei auta. Tämän Viestintäshamaanin harjoittelujakson aikainen loitsuaminen aiheutti kuitenkin väkevän paruusian (eli ”toisen tulemisen”).

Selkokielellä sanottuna jyväääskyläläinen Aarne ”Tenkanen-Tanninen” Manneri palasi synnyinmaansa ainoaan Turkuun takomaan viestintäalasinta ihan tosissaan.

Eräästä viihdeohjelmastakin tuttu näytön paikka osui tämän ääkköstenvenyttäjän kohdalle syys-lokakuussa 2019. Korkeakouluopintoihin kuuluvan harjoittelujakson (lue siitä lisää TÄSTÄ) aikana Viestintäliiga ja Viestintäshamaani huomasivat, että yhteistä ajoa olisi mukava jatkaa.

Viihtyisään matkantekoon kuuluu kuitenkin myös omaa aikaa, joten vuoden viimeisinä kuukausina haettiin vielä vauhtia Keski-Suomesta viimeistelemällä maisterintutkinto viestinnän oppiaineesta.

Nyt on sitten koittanut aika heiluttaa taikasauvaa ja rohtonyyttejä niin että markkinamehu roiskuu. Työskentelyalttari sijoittuu nimittäin mainoskornerin kulmaukseen kahden digialfan poraavan katseen alle. Tehtävänkuvat tulevat juuri saamamme tiedon mukaan olemaan monipuolisia: palveluiden tuotteistamista, verkkomainonnan hallinnointia, asiakastapaamisia, tekstintuotantoa blogeista strategiaoppaisiin sekä erinäisten ruumiinosien tarjoamista kuvauskohteiksi.

Ai kuinka on aikomus turkulaistua? Työmotivaatiota osoittaakseni aion päivän päätteeksi käydä koululla, jonka jälkeen riennän uuden apteekin kautta takaisin toimistolle. Kotimatkalla ihastelen Turun metropolin logistiikkaratkaisuja Föristä Funikulaariin.

Turkulaistumisen ensimmäinen steppi oli kuitenkin selvittää asuinsijaintini ilmaisutapa suhteessa jokeen. Se on täl puol jokkee.