Keitä me olemme?

Viestintäliigan tarina

Viestintäliiga perustettiin keväällä 2016 Iiro Junnilan, Juhani Koskisen, Osku Valtosen, Petteri Poukan ja Seppo-koiran toimesta.

Alkuvuodesta 2020 ostimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Whitestonen liiketoiminnan, ja laajensimme palvelutarjontaamme perinteisistä viestintä- ja somepalveluista kokonaisvaltaiseen digitaaliseen markkinointiin.

Tänä päivänä meitä on jo lähemmäs 30 ihmistä ja yksi koira. Haluamme muuttaa suomalaista viestintäkenttää avoimemmaksi, rehellisemmäksi ja rohkeammaksi. Jokapäiväisessä työssämme toimintaa ohjaavat arvomme, jotka ovat ymmärrys, laatu, nuorekkuus ja rohkeus.

Kirkkaana tavoitteenamme on olla Suomen halutuin digi- ja viestintätoimisto. Alta voit tutustua meihin, viestintäliigalaisiin. Whitestonen puolen henkilökunnan yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

070219_viestintaliiga-netti-182

Iiro Junnila

Toimitusjohtaja ja osakas

Viestintäliigan kapteeni, joka johtaa joukkoja edestä. Iiro on rotevasta ruumiinrakenteestaan huolimatta varsin ketterä liikkeissään, sillä hän omaa viriiliä liiketoiminnallista ajattelua sekä pyyteettömän ahkeran luonteen. Arjen täyttää pitkälti myyntityö, asiakkaiden liiketoimintojen kehitys ja viestintästrategiat sekä somevalmennus. Harrastuksiin kuuluu jääkiekko, kuntosali ja nuorkauppakamari, viikonloput on pitkälti pyhitetty laatuajalle vaimon ja ystävien kanssa.

0400 593 122
iiro@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-316

Juhani Koskinen

Taiteellinen johtaja ja osakas

Musiikkia, jalkapalloa ja ruokaa rakastava elämäntapataiteilija, joka on vastuussa Viestintäliigan omasta brändistä, visuaalisesta puolesta ja kumppanuuksista. Elää kaikesta kauniista, oli kyseessä sitten luonto, muoti, sisustus tai taide. Koulutukseltaan journalisti, mutta sisimmissään kokki ja leipuri.

040 723 1902
juhani@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-354

Petteri Poukka

Sisältöjohtaja ja osakas

Viestintäliigan perustajaosakas ja Pohjois-Nokian Brad Pittiksi kehuttu könsikäs. Sisällöntuottaja, kirjoittaja ja ideointihannu, joka näkee kaikissa asioissa isoja mahdollisuuksia hyväntuulisiin tarinoihin. Elämä on kuin juustonviipale jääkaapissa – yleensä hyvää ja harmitonta.

040 571 5955
petteri@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-130

Pasi Tocklin

Hallinto- ja projektikoordinaattori

Lätkäjätkä ja joukkuepelaaja taustaltaan, mieleltään ja tahdoltaan. Knoppitietona – viimeisessä A-junnujen lätkäpelissä, kapteenin nauha käsivarressa, tehot 5+3. Viihtyy lokkien kirkunan, savukalan tuoksun ja puhtaan meren äärellä, muuten vaan tai oman toiminimen kautta. Konttorilla toimarin taisteluparina, muiden auttajana ja menestyksen mahdollistajana, pimeä aine Viestintäliigan universumissa.

040 072 6316
pasi@viestintaliiga.fi

taneli virjonen viestintäliiga

Taneli Virjonen

Viestinnän tekijä

Hauska, lihaksikas, valloittava, komea, seksikäs, älykäs, charmikas, vaatimaton ja nuori kukko Turust! Hopean Hewlett Packardin näppäimistöltä lähtee tekstejä moneen muotoon aina verkkosivusisällöistä blogikirjoituksiin. Mustavalkoinen sydän sykkii intohimoisesti rinnassa niin työelämässä kuin lätkäkatsomossakin.

050 591 8117
taneli@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-268

Tiina Sten

Asiakkuus- ja projektipäällikkö

Helposti innostuva ja haasteista syttyvä entinen ammattikoripalloilija on myös Viestintäliigassa all-around player. Asiakkuuksien ja projektinhallinnan lisäksi työpäivät kuluvat mm. myynnin ja strategiatyön parissa. 12 vuotta maailman metropoleissa tekivät Tiinasta entistäkin turkulaisemman, kansainvälisellä twistillä. Tekee parhaansa varmistaakseen rakkaiden työkavereidensa hyvinvoinnin, niin fyysisen kuin psyykkisenkin, välillä tosin jälkimmäistä jutuillaan enemmänkin horjuttaen. Hymytakuu 24/7.

044 364 4721
tiina@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-136

Matti Koivisto

Viestinnän tekijä ja mainosjarru

Sano Masa vaan. Digimarkkinointiartisti, journalisti, urheiluholisti ja spontaanisti kitaristi. Leipälajina kohdennettu somemainonta – tarpeen tullen tarinoita, verkkosivutoteutuksia ja taikatemppuja markkinoinnin automaation saralla. Mielenvikaiset sloganit tilauksesta.

040 582 9775
matti@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-246

Saara Airaksinen

Viestinnän tekijä

Journalistitaustainen tarinankertoja, kielipoliisi ja urheiluhullu, sarjainnostuja ja hölmön huumorin ystävä. Näppäimistöltä lähtee sisällöntuotantoa tiedotteista twiitteihin ja tarinoista uutisiin. Sydän sykkii myös videotuotannoille ja viestintästrategioille. Vapaa-ajallaan konttaa ja yrittää osua valkoisen reikäpallon tielle. Maalivahdit ovat outoja, sanotaan. Ja se pitänee täysin paikkansa.

040 752 1691
saara@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-138

Teemu Yliluoma

Viestinnän tekijä ja mainosjarru

Uhkaavasti turkulaistuva Stadin kundi ja Keravan kolli saa nykyään parhaat kiksinsä kirjoittamisesta, hyvästä ruoasta ja oluen panemisesta. Ammatillisesti mies syttyy erityisesti somemainonnasta ja verkkosivutekstien suunnittelusta.

040 848 7176
teemu@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-144

Nella Merisaari

Viestinnän tekijä

Nellan erikoisalaa on kaikenlainen visuaalinen sisällöntuotanto. Kroonisesta reissukuumeesta kärsivän kameranaisen vapaa-aikaa värittää valokuvaus ja kuvien editointi, sekä tietenkin seuraavasta reissusta haaveilu. Turun kauppakorkeakoulussa markkinoinnin opintojaan viimeistelevä Nella hallitsee visuaalisten töiden lisäksi myös viestintästrategiat ja -suunnitelmat.

040 047 8099
nella@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-74

Niki Pettersson

Visuaalinen viestijä

Viestintäliigan viiksekäs Pikku-Myy. Tottelee myös nimeä “Takakopin Velho”. Tämän miehen vastuulla on firman graafisen materiaalin tuottaminen. Nauttii erityisesti brändäyksestä ja logosuunnittelusta, mutta monipuolisuutensa vuoksi pystyy tuottamaan lähes minkälaista silmäkarkkia tahansa. Vapaa-ajalla pelaa sählyä, katsoo Netflix-sarjoja, tai samoilee jossain korvessa.

044 088 0825
niki@viestintaliiga.fi

070219_viestintaliiga-netti-90

Matias Höglund

Viestinnän tekijä ja videotiikeri

Keski-Suomen kehdosta Turkuun sattumalta päätynyt positiivinen, pirteä ja huumorintajuinen pojankloppi, joka on orientoitunut kirjoittamiseen, videotuotantoon ja editoimiseen. Urheilu, viestintä ja matkailu ovat lähellä tämän nuoren miehen sydäntä.

045 117 8777
matias@viestintaliiga.fi

Lari Lieskivi

Asiakkuus- ja projektivastaava

Yli kaksimetrinen kyyninen optimisti, jonka pääasiallisena tehtävänä on sekä nykyisten asiakkuuksien että uusasiakashankinnan parissa toimiminen. Paljasjalkainen turkulainen kantaa lisäksi harteillaan Viestintäliigan uutta vastuullisuusprojektia.

040 153 4545
lari@viestintaliiga.fi

Aarne Manneri

Viestinnän tekijä

Ymmärrystä janoava viestintäshamaani Jyväskylästä. Pieni hullun kiilto silmiin syttyy pimeistä, oudoista ja eeppisistä objekteista sekä sävellyksistä. Taikasienet loitsusoppaan tuo qwerty-riimuilla kirjailtu somemainonta, strategiatyö ja tekstintuotanto. Loitsukirjoina toimivat viestinnän tutkimusartikkelit ja taikuus tapahtuu niistä ammennetussa konkretiassa. Toimistoajan ulkopuolella mieli irtautuu pikselimaailmoihin tai musiikkimenoihin.

040 0918563
aarne@viestintaliiga.fi

Sami Tuominen

Myyjä

Vastikään raisiolaistunut iloinen ja puhelias herrasmies. Myynnillistä työkokemusta on kertynyt laajalta kirjolta, aina urheiluvälineliikkeestä kirjakauppaan. Viestintäliigassa työnkuva muovautuu asiakashankinnan ympärille. Vapaa-ajallaan nuorukainen kirmaa salibandypallon perässä ja väijyy formuloita tai TV-sarjoja.

045 1522230
sami@viestintaliiga.fi

Seppo-koira

Community Cheese Manager

Viestintäliigan perustajaosakas ja hymyilevä toimistokoira, joka on monelle tuttu myös somesta. Työelämässä Sepon vahvuuksia ovat viiden tunnin päiväunien ottaminen, juuston kerjääminen sekä asiakkaiden tietokonelaukkujen nylkyttäminen. Seppo harrastaa Petteri-iskänsä kanssa myös vapaaehtoistyötä yksinäisten vanhusten parissa.

seppo@viestintaliiga.fi