Blogi

Osku Valtosen ja Viestintäliigan polut eroavat

By 15/11/2019 tammikuu 9th, 2020 No Comments

Viestintäliigan osakas Osku Valtonen luopuu tällä päivämäärällä osakkuudestaan ja työtehtävistään Viestintäliiga Oy:ssä. Päätökseen ei liity sen suurempaa dramatiikkaa, vaan mainospresidentti ja yksi perustajista alkaa etsiä työelämälleen uutta suuntaa. 

”Viimeiset neljä vuotta elämäni on työn osalta täyttänyt Viestintäliiga ja osakkuus siinä. Tulevaisuuteen tähyillessäni katson työn olevan merkitykseltään minulle vain työtä. Viestintäliigan osakkaan roolissa se ei riitä, joten myyn oman osuuteni osakkeista muille osakkaille ja jatkan omaa matkaani kohti toistaiseksi tuntematonta”, Osku kertoo.

”Suhteellisen lyhyessä ajassa on kuljettu kuitenkin melko pitkä matka. Kuvan liiketoimintasuunnitelma vuodelta 2012 konkretisoitui vuonna 2016 neljän ihmisen hyppyyn kohti tuntematonta, ja nyt vuonna 2019 jo 16:n hengen yrityksen sometutkimuksesta puhutaan jopa valtakunnan radiossa Sami Kurosen suulla.”

”Päätös ei ollut miltään kantilta katsottuna helppo, mutta täysin omien arvojeni mukainen. Nyt annan aikaa itselleni ja palaan takaisin työelämään seuraavalla vuosikymmenellä”, Osku päättää.

Kiitos, Osku.

Oskun projekteihin tai muihin Viestintäliiga-töihin liittyvät kysymykset ja tiedustelut voitte suunnata hallinto- ja projektikoordinaattori Pasi Tocklinille:

040 072 6316
pasi@viestintaliiga.fi