Osku

Mikä mies:

Osku on profiloitunut sosiaalisessa mediassa lätkäjätkäksi. Työt TUTO Hockeyn, Lämäri-lehden ja HC TPS:n riveissä ovat lyöneet mieheen väkevän leiman jääkiekon suurkuluttajana. Jääkiekon lisäksi lähellä Oskun sydäntä ovat erilaiset käsin tehtävät työt asunnon remontoinnista vanhan auton entisöintiin.

Työkokemus:

HC TPS:n community managerin tontti oli juuri sitä mistä Osku nauttii. Yhteisön keskellä elämistä, tuottamista ja 24/7 elämää intohimon ympärillä. Tepsin riveihin hän hyppäsi TUTO Hockeyn mediakoordinaattorin tehtävistä ja tässä ruudussa he tekivät Juhanin kanssa saumatonta yhteistyötä vuoden ajan. Työkokemuksen lisäksi näistä pesteistä tarttui mukaan ymmärrystä yritysten tavoista ja haluista olla esillä sosiaalisessa mediassa yhteistyökumppanin roolissa. Journalistisissa työtehtävissä kokemusta on karttunut Lämäri-lehden, kaupunkilehti Turkulaisen ja Jatkoaika.comin toimittajana.

Ydinosaaminen:

Sosiaalisen median kentältä Oskun karttaan on isolla ympyröity Facebook, Twitter sekä Instagram. Myös Snapchat ja YouTube ovat hänelle tuttuja työkaluja. Oskun tekeminen pohjautuu vahvaan ja värikkääseen tarinankerrontaan, jonka ansiosta hänen kolumnejaan ja bloggauksiaan on ollut esillä monissa eri julkaisuissa. Työt lätkäbisneksen ytimessä opettivat Oskulle mitä on kokonaisvaltainen sosiaalisen median yhteisömanagerointi.

Miksi Viestintäliiga:

”Mun ja Juhanin keskusteluissa Viestintäliiga on ollut olemassa jo muutaman vuoden ajan. Nyt meillä on mahdollisuus tehdä sitä mitä parhaiten osaamme. Ja haluamme olla siinä Suomen parhaita.”

Nice to know:

Osku on ollut mukana Ylellä esitettävässä Sohvaperunat-ohjelmassa yhdessä Juhanin kanssa. Lisäksi Osku on toimittanut Juhani Tammisen uusimman kirjan Yhteispeli.

Taidot

Facebook

95%

Twitter

85%

Tinder

100%

Blogit ja kolumnit

100%

Kahvinkeitto

25%