SOMEKOULUTUKSET

Somepuheenvuorot

Haluatteko saada ihmiset hyödyntämään paremmin sosiaalista mediaa? Kaipaako työntekijät vähän someherättelyä yrityksen ulkopuolelta?

Tulemme mielellämme tilaisuuteenne motivoimaan työyhteisöänne ja vastaamaan kysymykseen: MIKSI SOME? Me tunnemme sosiaalisen median ja sen mahdollisuudet kuin omat taskumme, jaamme kernaasti kokemuksiamme ja näkemyksiämme juuri teidän yrityksenne toimialaan peilaten.

Voimme myös laittaa kätemme ihan saviämpärin pohjaan saakka ja auttaa yritystänne luomaan oman somestrategian ja someohjeet työntekijöille sekä lähteä viemään sosiaalisen median hyödyntämistä yrityksenne arkeen pienryhmävalmennusten ja henkilökohtaisten valmennusten kautta.

Pienryhmävalmennus

Henkilöbrändäys, social selling, työntekijälähettilyys, mielipidejohtajuus… Tuttuja termejä?

Monessa yrityksessä mietitään, että miten oman henkilöstön saisi hyödyntämään somekanavia tehokkaasti. Hyvä keino tähän on 5-10 hengen pienryhmässä opiskelu, jossa käydään läpi juuri teidän kannaltanne oleellisten somekanavien käyttötarkoitukset ja parhaat käytännön niksit.

Olit sitten vasta-alkaja, hieman jo käyttöä harjoitellut tai kokeneempikin somekettu, pystymme lyömään teille keskeisimmät opit pöytään sosiaalisen median käyttöön lähtötasonne huomioiden. Työtehtävistä ja tavoitteista riippuen me opastamme pienryhmässä teidät esimerkiksi:

  • Luomaan oikeanlaiset profiilit oikeisiin somekanaviin
  • Hyödyntämään Twitteriä ja LinkedIniä asiantuntija- ja myyntityössä
  • Käyttämään sosiaalista mediaa vuorovaikutteisena asiakaspalvelukanavana
  • Luomaan omaa henkilöbrändiä verkossa ja parantamaan työnantajamielikuvaa

Ota yhteyttä niin sovitaan juuri teille sopiva sosiaalisen median valmennus. Se voi olla kertaluonteinen someaamu, valmennuspäivä tai voimme tehostaa oppimista järjestämällä useamman valmennuskerran kokonaisuuden.

Henkilökohtainen somevalmennus

Viestintäliigan suunnittelema Somelähettilään portaat ® -valmennusohjelma leipoo kenestä tahansa riittävällä määrällä vetreitä aivosoluja varustetusta työntekijästä pesun- ja linkouksenkestävän someosaajan. Olit sitten johtaja, asiantuntija, asiakaspalvelija tai myyjä – me autamme sinua saamaan äänesi kuuluviin.

Työntekijälähettiläänä profiloidut verkossa oman alasi asiantuntijana ja ihmiset huomioivat mielipiteesi luodessaan käsityksiä alallasi tai yhteiskunnallisesti merkittävissä asioissa. Sinusta tulee mielipidevaikuttaja ja verkostoidut nykyaikaisella tavalla uusien ihmisten kanssa, josta on tulevaisuutta ajatellen hyötyä niin sinulle kuin yrityksellesi. Ihmiset haluavat nähdä ihmisiä yritysbrändien takana.

Räätälöimme valmennusohjelman sisällön perustuen valmennettavan lähtötasoon – emmekä päästä ketään helpolla. Avullamme epämukavuusalueesi muuttuu mukavaksi, opit kirjoittamaan ja sukkuloimaan sosiaalisen median ristiaallokossa kuin kala vedessä.

Voit valita joko 6kk tai 12kk kestävän valmennusohjelman tai aloittaa ottamalla tehostartin somelähettilääksi 3kk kestävällä intensiivivalmennuksella.

Somelähettilään portaat ® -valmennusohjelma sisältää aina henkilökohtaisesti valitut kokonaisuudet, joita sparrataan valmennettavan kanssa viikoittain. Tämä valmennusohjelma ei jätä ketään kylmäksi!

Kiinnostuitko somekoulutuksesta?

Liity postituslistallemme, niin saat someviestinnän tehokkaimmat tipsit ja uusimmat blogit Viestintäliigan asiantuntijoilta. Voit myös jättää tarjouspyynnön somekoulutuksista tai muista palveluistamme.
Jos jätät tarjouspyynnön, kerro hieman lisää tarpeistasi. Me palaamme asiaan!

Jättämällä tietosi hyväksyt käyttöehtomme.

Viestintäliiga
020 728 0420
iiro@viestintaliiga.fi
@viestintaliiga

NIMI

EMAIL

PUHELINNUMERO

VIESTI