SOSIAALINEN MEDIA YRITYKSILLE

Viestintäliiga on yrityssomen edelläkävijä. Autamme teitä löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivat tavat viestiä sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median tulee olla suunnitelmallinen osa yrityksenne kokonaismarkkinointia ja -myyntiä, jossa koko henkilöstö on mukana. Ei päälle liimattua puuhastelua.

Tutustu palveluihimme:

Sosiaalisen median strategiat

Lue lisää

Puuttuuko yritykseltänne vielä somestrategia? Tai haluaisitte sparrata siitä ulkopuolisen ammattilaisen kanssa? Kutsu meidät käymään, integroidaan yhdessä sosiaalinen media yrityksenne arkeen.

Olemme suunnitelleet Someviestintä 360˚ -workshopin ®, jossa tutustumme yhdessä toimintaympäristöönne ja luomme teille tehokkaan toimintasuunnitelman sosiaalisen median hyödyntämiseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme tästä lisää.

Ei kannata lähteä soitellen someen, kuten sanotaan.

Somekampanjat

Lue lisää

Sosiaalisen median kampanjasuunnittelussa ja -toteutuksessa on tärkeää tietää kenelle kampanjoidaan ja mitä. Oikeiden kanavien valinnalla tavoitamme haluamanne kohderyhmät ja erottuvalla sisällöllä annamme etulyöntiaseman kilpailijoihinne nähden.

Kampanjatoteutuksessa pitää ottaa huomioon kohderyhmän lisäksi myös koko kampanjan kesto; jälkimarkkinoinnista ei saa tinkiä!

Autamme teitä pitämään huolen siitä, että asiakkaanne löytävät kampanjasi vaivattomasti ja pystyvät osallistumaan siihen helposti. Lisäksi tarjoamme teille tuhdit mittaustulokset kampanjan onnistumisesta.

Käyttöönottotuki

Lue lisää

Kun sosiaaliseen mediaan luo yritykselle tai työntekijälle uuden tilin, se kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Jos tuntuu, että oma aika tai osaaminen ei riitä, me autamme teitä mielellämme saamaan hommat tyylikkäästi alkuun – vaivattomasti.

Nimeämme tilin, teemme kirjautumisen ja lisäämme kuvat sekä yhteystiedot. Kirjoitamme houkuttelevan ja myyvän esittelytekstin, jotta seuraajia alkaa kertyä tehokkaasti ja kanava alkaa tuottaa.

Keskeisimpinä kanavina LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube ja Snapchat.

Toimimme totta kai tukenanne käyttöönoton jälkeenkin. Voimme säännöllisesti tai kertaluontoisesti valmentaa henkilökuntaa käyttämään kanavia tehokkaasti ja tarvittaessa voitte jättää myös osittain tai kokonaan kanavan säännöllisen päivittämisen meidän harteillemme.

Someohjeistusten laatiminen

Lue lisää

Puuttuuko yritykseltänne vielä yhteiset ohjeet, että miten henkilöstöä neuvotaan ja kannustetaan käyttämään sosiaalista mediaa? Millaista sisältöä olisi toivottavaa jakaa ja millaista ei? Miten haluamme yrityksenä profiloitua verkossa? Tietynlaisissa yrityksissä myös ulkoisille sidosryhmille on hyvä olla omat toimintaohjeet somen varalle.

Tutustumme luonnollisesti ensin hyvin yritykseenne keskustelemalla yrityksenne avainhenkilöiden kanssa. Mikäli teiltä puuttuu vielä sosiaalisen median strategia kokonaan tai kaipaatte siihen ulkopuolista sparrausta, niin autamme teitä mielellään ensin sen tekemisessä, jonka pohjalta someohjeistuskin on sitten helppo laatia.

Sosiaalisen median ylläpito

Lue lisää

Yrityksellänne on tarve jakaa materiaalia ja julkaisuja sosiaalisessa mediassa, mutta riveistänne ei välttämättä löydy sopivaa ja osaavaa henkilöä, eikä yrityksellänne ole mahdollisuutta palkata tähän tehtävään työntekijää? Kuulostaa tutulta. Me etsimme teille sopivat kanavat ja huolehdimme julkaisuista, ylläpidosta, seurannasta ja asiakkaillenne vastaamisesta.

”Some-kohukeiton” aineksista merkittävin on ajankäyttö. Tehdään julkaisu, mutta ei seurata julkaisun etenemistä ja sen saamaa vastaanottoa. Tästä on surullisia esimerkkejä enemmän kuin tarpeeksi. Tärkeintä on huolehtia, että omalla osallistumisellaan yritys asettaa viitekehyksen sille mihin suuntaan keskustelu ja palaute lähtee kehittymään.

Ensiarvoisen tärkeää on johtaa itse omasta tuotteestaan käytävää keskustelua selkeästi ja omien arvojen mukaisesti.

Meillä on vuosien kokemus eri yritysten ja yhteisöjen some-kanavien ylläpidosta.

Kiinnostuitko?

Liity postituslistallemme, niin saat someviestinnän tehokkaimmat tipsit ja uusimmat blogit Viestintäliigan asiantuntijoilta. Voit myös jättää tarjouspyynnön palveluistamme.
Jos jätät tarjouspyynnön, kerro hieman lisää tarpeistasi. Me palaamme asiaan!

Jättämällä tietosi hyväksyt käyttöehtomme.

Tutustu muihin palveluihimme:

SOMEKOULUTUKSET

Viestintäliiga
020 728 0420
iiro@viestintaliiga.fi
@viestintaliiga

NIMI

EMAIL

PUHELINNUMERO

VIESTI