Blogi

Petteri lähetti postikortin helmikuussa Karibialta – vastaanotti kortin itse huhtikuisena tiistaina Turussa

By 10/04/2018 toukokuu 29th, 2019 No Comments
Petteri vastaanotti postikortin viestintäliiga

Viestintäliigan perustajaosakas ja semikomeaksikin haukuttu könsikäs Petteri Poukka lomaili pari kuukautta sitten Dominikaanisessa tasavallassa. Petteri tykkää työtovereistaan, joten hän lähettikin heti lomansa alkajaisiksi postikortin, jossa kertoi tykkäävänsä työtovereistaan. 

Tiistaiaamuna 10. huhtikuuta tehtiin Turussa kovatasoista viestintää, kun Petteri tepasteli toimiston postilaatikolle ja havaitsi, että hänen itsensä lähettämä postikortti oli vihdoinkin saapunut perille.

”No siinä meinasi kyllä mennä vähän unihiekkaa suuhun, kun olin niin äimänkäkisöitynyt. Juuri viime viikolla tarkastelin postilaatikkoa ja harmittelin, että ei se kortti taida ikinä saapua Turkuun. Kyllä siinä tuli myös epäiltyä omia viestintäkykyjäkin.”

Petteri osoitti kuitenkin raudanlujaa viestintäammattilaisuutta, sillä hänen lähettämänsä postikortti oli toden totta matkannut Sosuasta Turkuun yhteensä yli 8200 kilometriä – ja nuorimies oli itse vastaanottamassa sitä samaa korttia!

”Tottakai tässä näkee, että olen ollut jo pitkään alalla. Esimerkiksi vielä muutamia vuosia sitten olisi ollut realismia lähettää postikortti korkeintaan noin 4100 kilometrin päästä ja vastaanottaa se sitten myöhemmin itse. Nyt tällainen yli kasitonninen on aika kelpo viestintänäyte!” myhäilee ylpeyttä uhkuva ja parilla kevätauringon tuomalla naamapisamalla varustettu Petteri.

Kaiken lisäksi tiistaina 10. huhtikuuta on Teron nimipäivä, mutta se ei liity mitenkään tähän.

Tässä havainnekuva tästä upeasta viestintäsuorituksesta. Vaatii eittämättä kokemusta ja komeutta.