Viestintäliigan yksi perustajaosakkaista ja koko yrityksen selkeästi komein miesoletettu Petteri Poukka palasi maanantaiaamuna takaisin oravanpyörään. Takana oli kohtalaisen onnistunut kahden viikon kesäloma.

Akut oli todellakin ladattu, sillä Poukka palasi hihnalle räväkästi. Töitä on paiskittu, jonka lisäksi hän porskuttaa tällä hetkellä peräti kolmen päivän korvapuustientuontiputkessa.

Viestintäliigan uusi toimisto sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa ja Poukka on käynyt aina lounastunnin hujakoilla hakemassa lounasta keskusta-alueelta. Samalla mukaan on tarttunut vino pino korvapuusteja. Viimeisin korvapuustien tuominen toimistolle tapahtui tänään keskiviikkona. Maanantain ja tiistain tapaan työkaverit olivat yllättyneitä ja ilahtuneita.

”Työkavereilta on tullut tosi positiivista palautetta ja kaikki korvapuustit on syöty joka päivä. Isot kiitokset myös Turun ydinkeskustan ruokakaupoille, sillä korvapuustit ovat olleet mukavasti tyrkyllä ja periaatteessa oma hommani on ollut vaan napata niitä mukaan, vinguttaa Visa Electronia kassalla ja tuoda puustit toimistolle. Ihan sama, kuka niitä korvapuusteja tuo toimistolle, kunhan joku vaan tuo”, kommentoi  toimiston vessasta istumapissalta tavoitettu Poukka.

TYÖKAVEREILTA HERKISTYNYTTÄ PALAUTETTA

Korvapuustibuumi on herättänyt paljon iloista löpertelyä toimistolla ja työtoverit ovat olleet haltioituneita. Sisältötiimin Saara Airaksinen oli ja on edelleen äimänkäkisöityneessä olotilassa.

”Olen ollut pitkään mukana työelämässä, mutta en muista uraltani ainuttakaan näin kovaa korvapuustientuontiputkea. Aikoinaan Pirkkalassa eräs työkaveri toi voisilmäpullia kahtena päivänä peräkkäin ja sekin tuntui uskomattomalta. Tämä on silti jotain ainutlaatuista!” ilakoi Saara.

Mainospuolen Teemu Yliluoma puolestaan meinasi purskahtaa itkuun.

”Kukaan ei ole koskaan tuonut minulle korvapuustia kolmena päivänä putkeen. Tosi liikuttava hetki ja täytyy myöntää, että olen onnellinen”, kommentoi herkistynyt Teemu.

Korvapuustien tuomisesta työkavereille kesäloman jälkeen ei ole tiettävästi koskaan järjestetty SM-kilpailuja.  Nyt Poukka tutkiikin mahdollisuutta järjestää kyseiset kisat ja aikomuksena on ponnahtaa heti Suomen mestariksi.