Petteri

Mikä mies:


Petteri on pitkän linjan konkari sosiaalisessa mediassa. Yli vuosikymmenen kestäneellä sosiaalisen median urallaan hän on verkostoitunut jokaiseen suuntaan ja luonut itselleen sekä koiralleen Sepolle vahvat henkilöbrändit. Petteri harrastaa juoksemista, kuntosalia, pyöräilyä, uintia, avantouintia, ratsastusta ja periaatteessa ihan kaikenlaista seikkailua. Seuraava maraton on myös jo katsottuna. Mies tykkää kaikenlaisista ihmisistä ja eläimistä.

Ydinosaaminen:

Meemit, kohut, kampanjat, tarinoiden luomiset ja suosion kasvattamiset ovat tuttua puuhaa. Esimerkiksi Facebookin algoritmien toiminta on tiedossa ja Twitterin nopeampitempoinen hektisyys hallussa. Sosiaalisen median kanavat ovat Petterin kolmas nimi. Sähköisen liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn tradenomina mies on omalla alallaan. Viestintä ja some ovat Petterille elämäntapa, missä työtuntien ja iloisen harrastuksen raja on häilyvä.

Työkokemus:

Petteri on toiminut koko 2010-luvun ajan erilaisissa viestintä-, some-, markkinointi- ja tiedotustyötehtävissä, joten luottamus omaan tekemiseen on timanttinen.

Miksi Viestintäliiga:


”Nyt on oikea aika muuttaa koko viestintäkenttää. Tervetuloa mukaan!”

Nice to know:


Petteri lähti vuonna 2014 maailmaympärysmatkalle. Mies ajoi ensin rakkaalla autollaan Nokialta Barcelonaan, luovutti auton ukrainalaiselle perheelle ja jatkoi sitten matkaa laivalla Atlantin yli jenkkeihin. Sieltä mies lensi kiertämään Aasiaa. Lopulta vuonna 2015 Suomeen palasi rutkasti sivistyneempi mies. Hänen tavoitteenaan on käydä elämänsä aikana kaikissa Euroopan maissa.

Petteri ei ole koskaan maistanut tupakkaa tai nuuskaa. Hän harrastaa Seppo-koiransa kanssa aktiivisesti vapaaehtoistoimintaa vanhusten ja yksinäisten parissa. Petterin mielestä elämän tarkoitus on luoda hyvät suhteet toisiin ihmisiin ja auttaa aina heikompaa.

Taidot

Somekanavat ja sisällöntuotanto

90%

Tarinankerronta

90%

Henkilöbrändit

90%

Taitto (mainokset, lehdet, kirjat)

90%

Jääkiekon MM-kullan 1995 romantisointi

110%