Olo on sumuinen, silmät verestävät ja muistikuvat ovat hataria. Ei, nyt ei puhuta Ruisrockin jälkeisestä maanantaista, vaan siitä kauheasta päivästä, kun MM-jalkapallo on loppu.

Kuinka tästä nyt selvitään? Jo kisojen välipäivinä olo on ollut tuskainen, mutta tänä maanantaina alkaa neljän vuoden pakollinen katkaisuhoito.

Viime kuukausi on hortoiltu sellaisessa MM-humalassa, että oksat pois. Twitter on täyttynyt pelkistä #mmfutis-keskusteluista, ja parisuhdekin on saattanut olla koetuksella. Maanantaina työpaikalla jalkapalloabsolutistit kummastelevat MM-kisoista toipuvan riutunutta ulkomuotoa.

 

Tässä lista oireista, joiden perusteella voit diagnosoida itsellesi MM-krapulan:

Päänsärky ja verestävät silmät

TV:n, tietokoneen tai tabletin tuijottaminen kuukauden putkeen vaatii veronsa. Hartiat ovat jumissa naposteltavien nostelemisesta sohvapöydältä suuhun ja silmät ovat kierossa, kun pientä palloa on seurannut ruudulta päivätolkulla.

Väsymys ja kalpeus

Futisabsolutistit tepastelevat nyt kauniissa rusketuksessaan, kun MM-katsoja kömpii luolastaan kuin mörrimöykky. Sää on ollut aurinkoinen ja lämmin. Siis mahdollisimman huono jalkapallon seuraamiseen ulkona. Ruudulta ei meinaa auringonsäteiden takia nähdä mitään, joten on ollut parempi pysytellä sisätiloissa.

Ja sitä draaman määrää! Belgia–Japani-ottelun kaltaisten spektaakkeleiden jälkeisissä tunnekuohuissa Nukkumattia sai odotella tovin, jos toisenkin.

Muistin pätkiminen

Kuka voitti G-lohkon? Miten päättyi Sveitsi–Costa Rica? Montako omaa maalia kisoissa tehtiin?

Kuukauteen mahtuu yllättävän paljon tuloksia ja nippelitietoa. Ranska on mestari ja jalkapallo ei tullut kotiin. Kaikki muu saattaa tässä sekavassa mielentilassa olla hieman hämärän peitossa.

Morkkis

Vedonlyönti koitui kohtuullisen kalliiksi näissäkin kisoissa, eikö vaan?

 

Pahinta on kuitenkin tyhjä olo, kun illalla avaa television ja sieltä näkyykin vihreän nurmikon sijaan Sohvaperunoiden uusintoja.

Jos laimentavat Veikkausliiga-annokset jäivät MM-kisaputkessa pelien välissä nauttimatta, ja kärsit edellä mainituista oireista, suositellaan loiventavaksi krapularyypyksi esimerkiksi tänään käynnistyvää U19-joukkueiden EM-kotiturnausta.

Jaksamista kaikille!

 

Avaa keskustelu
💬 Huolia, murheita,
markkinointitarpeita?
Laita viesti WhatsAppissa!
Powered by