Blogi

Seppo-kirja nyt kaupoissa kautta maan!

By 27/02/2019 toukokuu 28th, 2019 No Comments
seppo-kirja seppo - hyvän mielen konsultti kaupoissa kautta maan

Viestintäliigan Community Cheese manager Seppo on nyt myös esikoiskirjailija! Seppo – hyvän mielen konsultti julkaistiin keskiviikkona 27.2. ja Seppo-kirja on nyt useimmissa kaupoissa kautta maan.

Toki kirjan kirjoittamisessa auttoi kaikkialle mukaan änkevä iskä sekä kollega Petteri Poukka.

Sepi on hyvän mielen lähettiläs, hymypoika, somen suosikki ja Suomen Kuvalehden kansikuvakoira. Seppo on ihan tavallinen kahdeksanvuotias shetlanninlammaskoira, joka rakastaa juustoa, fasaanien tuijotusta ja matkalaukkujen nylkyttämistä. Sepon elämässä ei ole juurikaan vastoinkäymisiä, ja ne vähäisetkin hän kääntää myönteisiksi.

Sepon suosio on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Hänellä on sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia seuraajia, jotka odottavat päivittäin ilahduttavia viisauksia elämän pienistä asioista nauttimisesta sekä aina iloista hymyä.

SEPPO-KIRJA KERTOO YSTÄVÄLLISYYDESTÄ JA LEIKKISYYDESTÄ

Hyvän mielen konsultin työskentely ei jää ainoastaan virtuaalimaailmaan, vaan vapaa-ajallaan Seppo käy muun muassa rapsuteltavana palvelutaloissa ja jakamassa iloa yksinäisille vanhuksille. Jouluaattoisin Seppo toimii koiratontun roolissa joulupukin apulaisena.

Seppo – Hyvän mielen konsultti kertoo koiran elämästä: ulkoilusta, leikkimisestä, uimisesta ja omien pierujen pelkäämisestä. Julkisuuden myötä Seppo on päässyt esiintymään mitä kummallisimpiin paikkoihin, vierailemaan lottoarvonnassa ja pudottamaan aloituskiekon lätkämatsissa TV2:n suorassa lähetyksessä. Yhden koskettavimmista kohtaamisista Seppo koki, kun tapasi kauan kadoksissa olleen veljensä Turon.

Kirjan lukemalla tietää paljon shetlanninlammaskoiran luonteesta ja koiran hankkimisesta. Se tarjoaa paljon niksejä koiran omistajille, mutta on samalla opaskirja ihmisen kasvatukseen.

Seppo-kirjan voi myös tilata netistä. Lue lisää TÄSTÄ.

Viestintäliigan sisältöjohtaja ja Sepon iskä Petteri Poukka auttoi kirjan kirjoittamisessa.