Blogi

Seppo valittiin vuoden 2020 Hyvän mielen lähettilääksi

By 18/11/2019 tammikuu 9th, 2020 No Comments

Mielenterveyden keskusliitto on valinnut vuoden 2020 Hyvän mielen lähettilääksi Seppo-koiran. Viestintäliigan ainoa koiraosakas Seppo oli vastaanottamassa tunnustusta Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina. Lavalle änkesi mukaan niin ikään Viestintäliigan osakas Petteri Poukka.

Mielenterveyden keskusliitto myöntää Hyvän mielen lähettilään tunnustuksen vuosittain kiitoksena hyvän mielen levittämisestä, aktiivisuudesta ja avoimuudesta tarttua mielenterveyskysymyksiin sekä kannustuksena jatkaa henkisen hyvinvoinnin edistämistä. Hyvän mielen lähettiläs on valittu vuodesta 2004.

Seppo valittiin vuoden 2020 Hyvän mielen lähettilääksi, koska Seppo on onnistunut levittämään hyvää mieltä ympärilleen yhdessä omistajansa kanssa niin sosiaalisessa mediassa kuin fyysisesti vapaaehtoistyön parissa, todetaan Mielenterveyden keskusliiton tiedotteessa.

”On ollut harmillista seurata, miten monet eivät enää panosta esimerkiksi ystävien fyysiseen tapaamiseen, sillä illat hurahtaa monella helposti puhelin kädessä, ikään katsomatta. Voimakas digiaikakausi tuo uusia haasteita eteensä, joita ovat esimerkiksi yksinäisyyden ja kateuden lisääntyminen sosiaalisen median luomana varjoilmiönä. Sepon some-profiilit ovat esimerkillisiä siitä, miten näitä kahta voi poistaa”, pohtii Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka.

Viestintäliigan Petteri Poukka ja Seppo olivat tiistaina vastaanottamassa tunnustusta Helsingin Kulttuuritalolla. Petteri sai kukkapuskan, kun taas Seppo sai pussillisen siankorvia ja upean diplomin.

”Mun ja Sepon elämäntehtävä on levittää hyvää mieltä, joten siinä mielessä tämä Sepolle suunnattu Hyvän mielen lähettiläs -tehtävä tuntuu oikein sopivalta. Tässä liikutaan niin tärkeiden ja merkityksellisien teemojen äärellä, että ollaan innolla mukana levittämässä hyvää mieltä ja tietoisuutta”, kommentoi Petteri.

Mielenterveyden keskusliiton koko tiedote luettavissa TÄSTÄ.