Viestintäliigan ainoa koiraosakas Seppo toimii panelistina Tech4Dogs-tapahtumassa Helsingissä keskiviikkona. Sepon mukana lavalle änkeää työtoveri ja yksi Viestintäliigan ihmisosakkaista Petteri Poukka.

Tech4Dogs-tapahtuma järjestetään keskiviikkona 30.5. klo 09-17 tapahtumatalo BANKissa, Helsingissä. Suomen ensimmäisessä koirateknologian verkostoitumistapahtumassa vainutaan uusia tuulia ja kootaan bisneslaumat yhteen. Koko päivän tapahtuma on suunnattu kasvuhakuisille yrityksille, joita koira-teknologia-yhdistelmä innostaa.

Paikalle on tulossa reilusti yli 100 henkilöä. Sepon ja Petterin lisäksi paikalla on myös Viestintäliigan kuvankomea toimitusjohtaja Iiro Junnila harjoittamassa hyväntuulista verkostoitumista.

Kello 16:15 käynnistyvässä paneelikeskustelussa on aiheena yhteisöt ja some – pöhinää lemmikkibisnekseen. Mukana paneelissa ovat somejulkkis Seppo-koira sekä isäntä Petteri, Sporttirakin laumanjohtaja Heidi Rindell, Mustin ja Mirrin somepomo Hanna Sieppi sekä vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija Hanna Reinikainen.

Tech4Dogsissa Seppo ja Petteri kertovat panelisteina näkemyksiään koirien elämästä sosiaalisessa mediassa ja koirista viestinnässä.

Tutustu tapahtumaan lisää TÄSTÄ