Blogi

Viestintäliigan Seppo palkittiin vuoden 2018 somekoirana!

By 23/11/2018 toukokuu 29th, 2019 No Comments
seppo 2018

Helsingin keskustassa järjestettiin torstai-iltana Viestinnän tulevaisuus -seminaari. Tapahtumassa palkittiin Viestintäliigan koiraosakas Seppo vuoden 2018 somekoirana. Perusteluina olivat positiivinen tekeminen ja hyvän mielen jakaminen sosiaalisessa mediassa.

Viesti ry:n järjestämässä tapahtumassa juontajina toimivat Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo sekä tietokirjailija Katleena Kortesuo. Viestintäliigan jengistä paikalla olivat Community Cheese Manager Seppo, sisältöjohtaja Petteri Poukka ja toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Paikalla oli kovia nimiä viestintämaailmasta, kuten muun muassa Helsingin yliopiston työelämäprofessori Pekka Sauri, Microsoftin viestintäjohtaja Anne Alarotu sekä viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

Seppo ja Poukka astuivat lavalle illan viimeisinä. Haastattelun ja keskustelun aikana Poukka kertoi Sepon tarinasta sekä vastaili erilaisiin kysymyksiin pilke silmäkulmassa.

”Sauri, Alarotu ja Jungner olivat juuri ennen meitä lavalla paneelikeskustelussa, joka oli innostava ja inspiroiva. Ennen stagelle menoa tuli siinä mietittyä, että hetkinen – nyt tuolla lavalla on noin nimekkäitä keskustelijoita vetämässä aivan loistavaa settiä ja kohta siellä ollaan minä ja Seppo. Onkohan kuilu hieman liian iso?”, arveli Poukka alkuun

”Toki varmasti kuilu oli iso, en mä sillä! Mutta kuitenkin mielestäni vedettiin mallikkaasti. Seppo teki sitä omaa juttuaan, eli kerjäsi juustoa, ja itse pääsin heittämään pari hyvää leukaakin siinä ja yleisö naurahteli hienolla energialla”, jatkoi kuplivaa vichyvettä siemaillut Poukka.

Kovaa somesuosiota nauttiva Seppo palkittiin siis vuoden 2018 somekoirana. Palkinnoksi alaston Community Cheese manager sai kunniakirjan sekä juustoa. Poukalle puolestaan jaettiin palkinnoksi viinipullo sekä Stockmannin lahjakortti. Tuo lahjakortti tullaan ohjaamaan hyväntekeväisyyteen, mutta viinipullo sen sijaan jää omaan käyttöön.

Tapahtuman aikana Seppoa rapsuteltiin jatkuvasti ja karvapoika poseerasi hymyillen erilaisissa yhteiskuvissa yhteensä arviolta 45 minuuttia. Poukkaa ei rapsutellut kukaan.

Kuvat: Älypuhelinseminaarikuvia Tmi Iiro Junnila