Sisällön­tuotanto

Persoonallinen ja monipuolinen sisällöntuotanto on menestyvän yrityksen kivijalka. Oletko pulassa viestintäsi kanssa? Viestintäliiga auttaa, suunnittelee ja toteuttaa sisällöt yrityksellesi. Ja vaikket olisi pulassa viestintäsi kanssa, niin annamme mielellämme myös ulkopuolisia näkemyksiä ja havaintoja yrityksesi sisällöntuotantoon.

Mitä sisällöntuotanto on?

Tämän päivän yritysmaailmassa kaikki tekeminen on viestintää ja markkinointia. Jokainen työntekijä on myyjä – olipa sitten ulospäinsuuntautunut moottoriturpa tai hiljaisuudesta nauttiva introvertti. Jokainen kirjain, sana, virke sekä puheenparsi on sisällöntuotantoa.

Elämme maailmassa, jossa informaatiota, uutisia, viestejä, mainoksia, älämölöä, kissavideoita, latteuksia ja kaikkea mahdollista näiden väliltä pursuaa joka paikassa. Erottuminen on vaikeampaa kuin koskaan.

Viestintäliigan tehtävä on tunnistaa yrityksesi vahvuudet ja haasteet, ja luoda niistä mielenkiintoista sisältöä. Tärkeimpinä tavoitteinamme on kasvattaa yrityksesi tunnettuutta, mielikuvaa ja myyntiä. Tärkein työkalumme on teksti. Ideoimme ja toteutamme tekstit tuuttiin kuin tuuttiin.

Myös valokuvat ja videot sekä graafinen suunnittelu – kaikki saman katon alta Turun keskustasta. Tehtaantakuu!

Miksi sisällöntuotanto kannattaa?

Jokaisella yrityksellä ja työntekijällä on oma kiehtova tarina onnistumisineen, haasteineen ja kommelluksineen. Juuri nuo tarinat kiinnostavat ihmisiä. Läpinäkyvä ja aito viestintä herättää potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mielenkiinnon.

Usein oiva sisältö ja elämänmakuiset tarinat ovat yrityksellä itsellään erittäin hyvin tiedossa, mutta haasteena saattaa olla niistä viestiminen. Viestintäliigan jengillä on tarvittava kokemus, luovuus, työkalut ja rohkeus, joilla saadaan yrityksen ääni näkymään ja kuulumaan somessa, netissä ja kaikkialla.

Miksi valitsisit Viestintäliigan?

Olemme nuorekas, rohkea, ymmärtäväinen ja laatuun panostava uuden ajan viestintätoimisto. Oma tarinamme alkoi tavallaan jo 15 vuotta sitten, kun perustajaosakkaat Iiro, Juhani, Osku ja Petteri menivät omilla tahoillaan uteliaisuuspäissään silloisiin somekanaviin ja hiljalleen ajautuivat erilaisiin media-alan hommiin. Myöhemmin hankittiin koulutukset alalle ja alkuvuodesta 2016 perustettiin oma viestintätoimisto, joka työllistää jo toistakymmentä ammattilaista.

Sukanvartemme ovat siis pullollaan kokemusta ja näkemystä tekstintuotantoon. Kun niihin sukkiin ripotellaan vielä tujaus raivoisaa kehittymisviettiä sekä erottuvaa ajatuksenjuoksua, on tuloksena sisältöä, joka jää elämään.

Tervetuloa mukaan – mennään kahville ja aistitaan tilannetta!

Kiinnostuitko?

Iiro Junnila tai Petteri Poukka kertovat mielellään lisää.

iiro@viestintaliiga.fi
0400 593 122

petteri@viestintaliiga.fi
040 571 5955

Ota yhteyttä
Lue, miten sisällöntuotanto on auttanut asiakkaitamme: