Taneli

Mikä mies:

Taneli tekee kovasti tuloaan koulun penkiltä kohti viestintäalan huippua. Tanelin reitti kulki sattumoisin Oskun kanssa vietetyn kahvihetken kautta ensin kolmen kuukauden harjoittelujaksolle Viestintäliigaan, josta matka jatkuu ainakin kesän ajan jokirannan kauniissa maisemissa uusissa toimistotiloissamme. Vapaa-ajallaan Taneli tykkää käydä juoksemassa sählypallon perässä tai katsomassa paikallisen Palloseuran jääkiekko-otteluita.

Työkokemus:

Tanelilla on mainonnan suunnittelun opinnot Turun ammattikorkeakoulussa loppusuoralla. Koulussa hän on ollut mukana useissa eri projekteissa ja päässyt ideoimaan ja tekemään yrityksille monipuolisesti mainontaa. Ensimmäisen kosketuksensa mainosalan työmaailmaan Taneli koki kaarinalaisessa mainostoimistossa toisena opiskeluvuotenaan. Armoitettuna jääkiekkofanaatikkona työkokemusta on kertynyt myös herra Valtosen opissa HC TPS:n mediatiimin parissa.

Ydinosaaminen:

Luottosoturi Acerin läppärin näppäimet ovat kovilla, kun Taneli naputtaa menemään erilaisia tarinoita ja artikkeleita ympäri internetin kiivaalla tahdilla. Sisällöntuotanto on Tanelin vahvuus, eikä sormi mene myöskään suuhun sosiaalisen median kanavien kanssa.

Miksi Viestintäliiga:

”Odotukset oli aika tapissa, kun tänne tulin. Täytyy heittää tähän kaikkien kliseiden kuningas: päivääkään en vaihtaisi pois. Ja se pitää muuten kutinsa. Hauskoja tyyppejä tekemässä laadukasta ja erottuvaa viestintää, mikäs sen parempaa!”

Nice to know:

Taneli on innokas kalastaja. Taneli on myös äärettömän huono kalastaja, mikäli peilaa saaliin määrää ja kokoa kalastukseen käytettyyn aikaan ja rahaan. Tanelia ei kuitenkaan se haittaa. Taneli sanoo, että tärkeintä kalastuksessa on ajanvietto kavereiden kanssa ja ulkoilmasta nauttiminen. Taneli valehtelee.

Taidot

Sisällöntuotanto

90%

Ideointi

85%

Sosiaalinen media

85%

Käsikirjoitukset

90%