Tiina Sten on lumikuningatar. Ja Viestintäliigan toimiston arjessa hän on monen muunkin asian kuningatar. Oikeastaan, hän on kuningatar kaikessa mitä hän tekee. Jos et usko, katso Wikipediasta.

Ensimmäinen ajatukseni Tiinasta aikoinaan oli, että hän on valtavan rohkea. Oi kuinka alakanttiin arvioinkaan hänet. Rohkea, rohkeampi, Tiina Sten.

Keväästä alkaen Tiina on ollut toimistomme ainoa nainen. Kuuden pukukoppikieltä puhuvan kollin keskellä voi välillä olla haastavaa tehdä töitä. Itse olen testannut Tiinan sietokykyä meistä eniten. Onko se oman asemani huomioiden suotavaa? Sanotaan sen verran, että vaikka minä olen osakas ja Tiina työntekijä, mä katson häntä useimmissa asioissa ylöspäin. Ihaillen hänen rohkeuttaan ottaa uudet haasteet vastaan.

Ensimmäisistä päivistä lähtien oli selvää, että vaikka Tiina oli alallamme kokematon märkäkorva, voi hänet huoletta pudottaa sinne altaan syvään päähän. Kuningatar joko opetteli uimaan tai sitten opetti veden kannattelemaan häntä.

Olen systemaattisesti pudotellut Tiinaa eri altaisiin ja eri lämpöisiin vesiin, mutta aina on kuningatar selviytynyt kiitettävin arvosanoin haasteista, oppimisesta ja kokemuksistaan.

Tiinahan on myös agentti koripallossa. Heitin loppukesällä puoliksi vitsillä, että mullahan on tuossa yksi jääkiekkoileva kaveri ilman pelipaikkaa. Tiina kirjoitti pelaajan nimen ylös, kysyi pari kysymystä minulta sekä Googlelta ja seuraavassa hetkessä hän olikin puhelin korvalla puhuen erään suomalaisen seuran urheilutoimenjohtajan kanssa tästä pelaajasta. Ei oikein voi muuta sanoa, kun hattua nostaa.

Pelipaikkaa ei tuolla puhelulla irronnut, mutta selväksi kävi se, että mikäli pelipaikka olisi todella tarvinnut löytää, olisi Tiina sen järjestänyt.

Olenkin ollut ehkä vähän varovaisempi sanomisissani tuon jälkeen. Kuningatar kun tuppaa tarttumaan rohkeasti kaikkiin haasteisiin.

Kaupunkilehti Turkulainen on avannut sivuilleen äänestyksen Turun Lumikuningattaresta. Ehdolla on kuusi nimeä, joista varmasti jokainen olisi sopiva kantamaan Lumikuningattaren titteliä.

Kun silmäilin Lumikuningattaren ”tehtäviä”, olin entistä vakuuttuneempi siitä, että sopiva Lumikuningatar ahertaa arkisin toimistollamme. Tai sopivista sopivin.

Sopiva, sopivampi, Tiina Sten. Äänestivätpä ihmiset oikein tai väärin, olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä siitä, että juuri meidän toimistollamme on oikea kuningatar.

Tiina, on mahtavaa työskennellä sun kanssa.

 

Terveisin

välillä mielestäsi ihan hel*etin ärsyttävä, mutta silti jotenkin mahtava Osku

 

Leave a Reply