billebeino-logo

”Tulokset erinomaisia.”

Sosiaalisen median mainonta, tiedotteet ja Wikipedia-sivu.

www.billebeino.com

Alkutilanne

2014 perustetun vaatebrändin asiat olivat varsin mallillaan, kun yhteistyö vuonna 2018 aloitettiin. Ex-NHL-pelaaja Ville Leinon ja hänen ystävänsä Juhani Putkosen perustaman Billebeinon vaatteet ovat nimittäin tuttu näky suomalaisessa katukuvassa.

Putkonen kyseli kuitenkin Facebook-sivullaan, löytyisikö jotain tuttuja tiedotteen kirjoittajia, johon hänen ystävänsä Viestintäliigan Juhani sitten vähän loukkaantuneena kommentoi, että saattaapi löytyä. Hedelmällinen yhteistyö oli alkanut.

Haaste

Täytyy myöntää, että haasteita Viestintäliigan ja Billebeinon välisessä yhteistyössä ei juurikaan ole ollut. Tuote on kunnossa, mainosmateriaalit laadukkaita sekä tiedoteasioissa tiedonsiirto erittäin sujuvaa.

Suurimpana haasteena hyvin toimivassa kaupankäynnissä on aina totta kai se, miten sitä saadaan jatkuvasti kasvatettua. Tähän asti tässä ollaan kuitenkin onnistuttu hyvin.

Ratkaisu

Rakensimme ensin mainontaan tukevan pohjan laittamalla seurantajärjestelmät kuntoon. Tämän jälkeen selvitettiin millaisella ”äänellä” Billebeino puhuu, ja toteutettiin tehostettu mainonta kampanja-aikoihin sekä sopiva yleismainonta kampanjojen väleihin.

”Olemme Villen kanssa yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Laadukkaat tiedotteet syntyvät käden käänteessä, ja mainonnan suhteen nähdään suoraan summat, paljonko kauppaa ne somemainokset meille tuovat. Ja hyvin ovat tuoneet!”

Juhani Putkonen

Toimitusjohtaja, BilleBeino Clothing and Accessories Oy

Tulokset

Billebeinon somemainonnan tulokset ovat olleet erinomaisia, ehkä jopa Viestintäliigan mainoskornerin parhaita. Tämä johtuu totta kai suureksi osaksi tuotteen laadusta, sen kiinnostavuudesta sekä mainosbudjeteista, mutta isoksi osaksi myös mainosten houkuttelevuudesta ja tarkasta kohdentamisesta.

Ja on yhteistyö toiminut myös toiseen suuntaan, sillä viestintäliigalaiset ovat äärimmäisen ylpeitä omasta Billebeino x Viestintäliiga -vaatemallistostaan, johon kuuluu tällä hetkellä lippis, college-paita sekä huppari. Katsotaan, mitä tuleman vielä pitää!

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen kertoo mielellään lisää.

juhani@viestintaliiga.fi
040 723 1902