logo

”Tietoisuus maailmalle.”

 

Viestintästrategia, artikkelitekstit, verkkosivut, graafinen suunnittelu, videot ja valokuvat.

www.clark.fi

Alkutilanne

Clark on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Yhteistyö alkoi jo vuonna 2016 ja on kestänyt aina tähän päivään asti. Alussa oli vain uusi taloudenhallintaan suunniteltu verkkopalvelu ja applikaatio, jonka olemassaolosta piti saada tietoisuus maailmalle.

Haaste

Haasteena uudessa verkkopalvelussa ja applikaatiossa on luonnollisesti se, että kaikki työ alkaa nollasta. Minkäänlaista pohjayleisöä ja -kuluttajakuntaa ei ole, joten viestin on oltava normaaliakin terävämpää ja selkeämpää.

Tällöin strategia- ja suunnitelmatyöt ovat äärimmäisen suuressa roolissa, jotta toiminta kulkee oikeaan suuntaan, eikä ala rönsyillä.

Ratkaisu

Aloitimme työn yhteisellä strategiapäivällä, jossa tutustuttiin asiakkaan toimintaan perinpohjin, ja palloteltiin ideoita tulevia viestintätoimenpiteitä silmällä pitäen.

Strategiatyön jälkeen ensimmäisiksi toimenpiteiksi valikoituivat verkkosivu-uudistus, graafisen ilmeen kokonaisvaltainen kasvojenkohotus sekä artikkelisarja.

”Yhteinen sävel löytyi nopeasti ja yhteistyö onkin toiminut moitteettomasti alusta alkaen. Hyviä ideoita, laadukasta toteuttamista ja ripeää toimintaa. Viestintäliiga on lunastanut kaikki odotuksemme.”

Niklas Elomaa

Toimitusjohtaja, ClarkApps Oy

Tulokset

Pitkäjänteisen työn ja erilaisten muutosten kautta on Clark-applikaatiolla jo yli 80 000 laskuttajaa ja 18 000 käyttäjää. Tavoitteet ovat kuitenkin paljon korkeammalla ja työtä tehdään koko ajan sen eteen, että jo lähitulevaisuudessa lukemat ovat paljon suuremmat.

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen kertoo mielellään lisää.

juhani@viestintaliiga.fi
040 723 1902