Ifolor_logo

”Punainen lanka ja selkeä linja sosiaaliseen mediaan.”

Viestintästrategia & -suunnitelma, kirjoitettu sisällöntuotanto, valokuvaus sekä kampanjatyö.

www.ifolor.fi

Alkutilanne

Ifolor halusi saada ideoita, suuntaviivoja ja näkemyksiä sosiaalisen median tekemiseensä. Kyseessä on kotimainen, lämminhenkinen ja ystävällinen kuvapalvelu, joka toivoi viestintätoimistokumppanin tuovan mielenkiintoisia ja tuoreita ajatuksia.

Ifolor tilasi meiltä myös ideat, kuvat ja tekstit joulukampanjaansa. Viestintäliigan koiraosas Seppo oli yhtenä karvakasvona kampanjassa ja tuon lisäksi Seppo on toiminut jo pitkään hyvän mielen Ifolor-lähettiläänä.

Haaste

Somestrategian tarkoituksena oli auttaa löytämään punainen lanka ja selkeä linja Ifolorin sosiaaliseen mediaan. Sitouttaa nykyisiä asiakkaita ja samalla miettiä, kenet halutaan jatkossa tavoittaa paremmin. Millaisia kampanjoita ja ideoita lähdetään toteuttamaan.

Joulukampanjaan haluttiin puolestaan saada nuorekasta ja kekseliästä ilmettä, joilla tavoittaa erilaisia kohderyhmiä ja lisätä joulusesongin myyntiä.

Ratkaisu

Teimme Ifolorille kattavan somestrategian ja vuosikellon ohjaamaan tekemistä arjessa ja juhlassa. Perustelimme, miksi ja kenelle viestintää tehdään. Kantavana teemana olivat tarinallisuus, merkityksellisyys ja ihmiset. Joulukampanjan muhkea materiaalipaketti saatiin kasaan nopealla aikataululla.

Viestintäliigan Petteri Poukan ja Sepon johtama projekti oli todella mieluisa ja tiimimme heittäytyi tähän perusteellisesti. Ifolorilta saatu positiivinen palaute nosti fiilikset kattoon!

”Olemme tehneet Viestintäliigan kanssa monipuolista yhteistyötä, joka on ollut molempien osapuolten kannalta antoisaa. Sovitut työt on tehty nuorekkaalla ilmeellä, suurella intohimolla ja ketterästi.”

Päivi Pietarinen

Senior Marketing Manager, Ifolor

Tulokset

Teimme yhteisien palaverien pohjalta valmiin somestrategian Ifolorin käyttöön. Selkeä, monipuolinen ja erilaisia kohderyhmiä tavoittava suunnitelma on helpottanut Ifolorin arkea ja vapauttanut työntekijöiden aikaa.

Joulukampanjan myötä Ifolor sai runsaan paketin erilaisia mainoskuvia ja -tekstejä käyttöönsä. Osa materiaalista sopii erinomaisesti mainoksiin läpi vuoden.

Kiinnostuitko?

Petteri Poukka kertoo mielellään lisää.

petteri@viestintaliiga.fi
040 571 5955