muurla_logo_1.jpg__1140x390_q85_crop-smart_upscale

”Viesti ja ääni yhä suuremmalle kuulija­kunnalle.”

Sosiaalisen median mainonta ja someylläpito.

www.muurla.com

Alkutilanne

Perinteinen suomalainen design-yritys Muurla otti meihin yhteyttä alkuvuodesta 2017. Muurla tarvitsi ulkopuolista apua uuden tuotesarjansa lanseeraukseen sekä kauttaaltaan koko sosiaalisen median tekemiseensä.

Yhteinen palaveri sovittiin ja pääsimme oitis samalle aaltopituudelle siitä, mitkä ovat nykyiset haasteet ja mahdollisuudet, ja millaisia toimenpiteitä täytyisi tehdä.

Haaste

Muurla on tunnettu brändi, mutta viestiä ei olla aina saatu vietyä suuren yleisön tietoisuuteen. Sosiaalisen median kanaviin tarvittiin tuoreita ideoita ja esimerkiksi Facebook-sivuille haluttiin saada paljon uutta vipinää sekä ennen kaikkea uusia tykkääjiä.

Ratkaisu

Teimme selkeät, innostavat ja osallistavat suuntaliikkeet, joiden myötä Muurla on ollut voimakkaasti esillä somessa. Korostimme yhteisöllisyyttä ja tarinallisuutta, joiden kautta punainen lanka tekemiseen löytyi. Erilaiset kisat ja tempaukset ovat olleet myös isoissa rooleissa, kun ollaan tavoiteltu lisänäkyvyyttä suoraviivaisemmin.

Viestintäliigan sisältöjohtaja Petteri Poukka ja Muurlan toimitusjohtaja Kasper Uoti ovat tehneet viime vuosien saatossa hartiavoimin töitä suunnitelmien toteuttamiseksi.

”Olemme tyytyväisiä niihin keinoihin ja ideoihin, joita Viestintäliigan on tuonut viestintäämme ja sosiaaliseen mediaamme. Toivomme pitkäaikaista ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.”

Kasper Uoti

Toimitusjohtaja, Muurla

Tulokset

Etenkin Facebookissa tykkääjämäärät ovat moninkertaistuneet. Tämä on johtanut luonnollisesti siihen, että Muurlan viesti ja ääni kuuluvat yhä suuremmalle kuulijakunnalle. Lisäksi somemainonnalla on haalittu kustannustehokkaasti ostoksia verkkokaupasta sekä ohjattu ihmisiä Muurla-ostoksille jälleenmyyntipisteisiin.

Kaiken kukkuraksi olemme luoneet hienoja ammatillisia suhteita ja verkostoituneet puolin ja toisin.

Kiinnostuitko?

Iiro Junnila tai Petteri Poukka kertovat mielellään lisää.

iiro@viestintaliiga.fi
0400 593 122

petteri@viestintaliiga.fi
040 571 5955