sunship interiors viestintäliiga

”Luotettava, tyylikäs ja laadukas.”

 

Yrityksen brändi ja visuaalinen ilme, verkkosivut, blogitekstit, käyntikortit ja esitteet, Instagram- ja Facebook-sivujen luonti sekä ylläpito, somekisat- ja julkaisut.

www.sunship.fi

Alkutilanne

Tallinnalainen mittatilauskalusteita toimitiloihin valmistava puusepäntehdas Sunship oli avaamassa myyntiä myös Suomen puolelle.

Uskottavuus, tunnettuus ja näkyvyys olivat nollassa, ja silloin Viestintäliigan puhelin soi.

Haaste

Yrityksen brändi oli Suomessa käytännössä olematon. Jos yritys yritti tehdä kauppaa ja asiakas etsi heistä tietoja, löysi hän vain epäselvät vironkieliset sivut – ei kovin luottamusta herättävää.

Toinen suuri haaste oli tavoittaa Suomessa kustannustehokkaasti juuri ne oikeat henkilöt – sisustussuunnittelijat, rakennuttajat ja arkkitehdit.

Ratkaisu

Loimme yritykselle visuaalisesti kauniit suomenkieliset kotisivut, joilla esitellään yrityksen palveluita, tehtyjä töitä sekä henkilökuntaa, lisäten näin luotettavuutta ja uskottavuutta.

Yrityksen ilmettä viilattiin niin, että se on moderni ja raikas, mutta edelleen yhtenevä emoyhtiön ilmeen kanssa. Kotisivujen jälkeen vuorossa olivat sosiaalisen median kanavat, ja niiden suunnitelmallinen käyttö oikeiden ihmisten tavoittamiseksi.

”Yhteistyö Viestintäliigan kanssa on ollut rempseää ja rentoa! Alan kovimmat osaajat ovat auttaneet meidät alkuun yrityksemme brändin luomisessa sekä somemarkkinoinnissa, fiiliksen pysyessä koko ajan hyvänä.”

Antero Valmunen

Myyntijohtaja, Sunship Interiors Suomi

Tulokset

Sunship Interiors on löytänyt oman paikkansa myös Suomessa. Yritys näyttää verkossa siltä mitä se onkin – luotettava, tyylikäs ja laadukas.

Yrityksen kanaviin on saatu oikeita alasta kiinnostuneita seuraajia ja myös kauppaa on syntynyt somen ansiosta, jopa Instagramin inboxissa.

Kiinnostuitko?

Tiina Sten kertoo mielellään lisää.

tiina@viestintaliiga.fi
044 364 4721