Viestintäliigan Osku on saanut uutta energiaa ja vetreyttä VENYYstä.


Oletko usein liian laiska venyttelemään? Älä huoli – niin olemme mekin! Viestintäliiga on tehnyt viime syksystä lähtien yhteistyötä turkulaisen VENYYn kanssa.

On olemassa erittäin helppo ja yksinkertainen tapa vähentää ja ehkäistä tuki-ja liikuntaelinvaivoja? Ja tämän voi helposti tehdä kotona tai vaikka työpaikalla, ja se kestää vain 3 minuuttia!

Tutkimukset osoittavat, että suurin osa tuki-ja liikuntaelinvaivoista aiheutuu lihaskireyksistä ja lihasepätasapainosta. Jokainen tietää kuinka tärkeää venyttely on, mutta silti suurin osa meistä ei venyttele.

VENYY on passiivinen venyttelytanko, joka tekee venyttelyn puolestasi! Kyseessä on 8 kiloa painava tanko ja tuotteen mukana on alusta, jossa on ohjeistetut paikat jaloille sekä tangolle.

VENYYn kehittäjänä toimii liikuntalääketieteeseen ja gerontologiaan suuntautunut sairaanhoitaja, kätilö ja personal trainer Sarita Alanko. Hänen tyttärensä Jeanette Lindwall toimii yrityksen johdossa.

”Tuotteemme on auttanut vuosien saatossa selän kiputiloissa, niska-hartiavaivoissa sekä ryhdin muutoksissa ja suoristuskyvyn ongelmissa”, kuvailee Jeanette Lindwall.

Yhteistyön seurauksena myös Viestintäliigan toimistolla on VENYY-tanko – ja se on ollut päivittäisessä käytössä. Toimistusjohtajamme Iiro Junnila on hurahtanut tankoon perusteellisesti.

”Mielestäni jokaisella työpaikalla tulisi olla oma VENYY-tanko. Esimerkiksi meidän alallamme tämä on paljon istumatyötä, jolloin kroppa menee usein jumiin. Esimerkiksi omaan 110-kiloiseen miesveistokseeni VENYY-tanko on tehnyt ihmeitä”, kommentoi Junnila.