Videotuotanto ja valokuvaus

Tänä päivänä kaikki tekeminen on enemmän tai vähemmän viestintää. Sisältövyöryssä erityisesti somesisällöntuottaja hukkuu helposti massaan. Yksi keino erottumiseen on pirskahtelevan laadukas video tahi valokuva.

Meillä laadukas ja rohkea tekeminen onkin kirjattu aina yrityksemme arvoihin saakka. Meiltä löytyy tieto ja taito arvojemme mukaiseen tekemiseen myös visuaalisella puolella.

Videotuotanto

Mitä jos haluaisit kertoa yrityksestäsi, itsestäsi tai jostakin yksittäisestä palvelusta tai tapahtumasta hieman erottuvammalla tavalla? Silloin video on oikea ratkaisu.

Meiltä saat kevyeen videotuotantoon kaiken tarvitsemasi suunnittelupalaverista, käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja editoinnista aina visuaalisten elementtien luomiseen ja valmiin tuotoksen suunnitelmalliseen julkaisemiseen ja mainontaan saakka.

Miksi videotuotanto kannattaa?

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuinka paljon kertookaan tuhansista kuvista koostuva liikkuva kuva? Video on ainutlaatuinen tapa herättää tarinasi henkiin ja luoda itsestäsi tai yrityksestäsi juuri sellainen kuva, kuin itse haluat.

Toki videotuotanto kannattaa jo pelkästään tilastollisista syistä. Esimerkiksi yhdysvaltalaisen, inbound-markkinoitiin ja mediamyyntiin erikoistuneen HubSpotin vuonna 2017 tekemän tutkimuksen mukaan 54 prosenttia ihmisistä haluaa nähdä seuraamiltaan yrityksiltä ja brändeiltä nimenomaan videosisältöä. Videomarkkinointiin keskittyneen newyorkilaisen Depositphotosin selvityksen mukaan laskeutumissivun tehokkuus saattaa puolestaan kohota jopa 80 prosentilla, jos kyseisellä sivulla on video.

Myös ihmisen aivot suosivat videoita. 90 prosenttia kaikesta aivojen vastaanottamasta informaatiosta on visuaalista, ja aivomme käsittelevät visuaaliset havainnot ja tiedot 60 kertaa nopeammin kuin tekstin. Videolla voit siis yksinkertaisesti vaikuttaa voimakkaammin katsojaan.

Ravintola Kakolanruusu

Forenom Aparthotel Turku

Valokuvaus

Valo ja kuva, lyömätön pari myös yritysmaailmassa. Ilman kuvia yritys on kasvoton, hajuton, mauton, näkymätön. Huonot kuvat taas luovat omistajastaan epäammattimaisen mielikuvan. Laadukas kuvamaailma on ulospäin yhtä kuin laadukas yritys.

Meiltä löytyy into, osaaminen, pelit ja vehkeet monenlaiseen pysähtyneen kuvan tarpeeseen. Otamme ammattimaiset valokuvat mielellämme esimerkiksi tuotteista, toimitiloista ja ihmisistä.

Miksi valokuvaus kannattaa?

Kuvat luovat mielikuvia ja mielikuvat luovat brändin. Niillä kuvilla, joita jaamme sosiaalisen median kanaviimme, on siis valtava merkitys siihen, millaisena yritys näyttäytyy ulkopuolisille. Vahvan visuaalisen sisällön avulla pystymme tuomaan yhdellä vilkaisulla tehokkaasti ilmi sen, mihin emme kykene edes tuhannella sanalla. Kuvalliset julkaisut saavatkin keskimäärin 94 prosenttia enemmän katsomiskertoja kuin kuvattomat sisällöt.

European Communication Monitor 2017 -tutkimuksen mukaan 94 prosenttia viestintäihmisistä onkin sitä mieltä, että visuaalisilla elementeillä on kasvava merkitys tulevaisuuden strategisessa viestinnässä. Myös hakukoneet tykkäävät valokuvista ja parantavat listaustasi. Valokuviin panostaminen on varsinainen viestinnällinen tehokeino.

Miksi Viestintäliiga?

European Communication Monitor 2017 -tutkimuksessa vain 12 prosenttia viestijöistä tunnusti visuaalisen viestinnän vahvuudekseen. Me tunnustamme.

Arvomme ovat rohkeus, nuorekkuus, laatu ja ymmärrys, ja ne näkyvät myös kaikessa visuaalisissa tuotannoissamme. Meiltä löytyy sopivat työkalut niin still-kuvien, somevideoiden, perinteisten mainosvideoiden, yritysesittelyvideoiden, haastatteluiden kuin humoristisempienkin tuotosten kuvaamiseen ja editoimiseen. Toisin sanoen meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva ja toimintaasi oikealla tavalla esiin tuova visuaalinen paketti.

Pitää myös muistaa, että jokaisella meistä on tarina, ja tarinat kiinnostavat ihmisiä. Herätämme tarinan kuin tarinan eloon hyvällä suunnittelulla ja kauniilla visuaalisella toteutuksella.

Lights, camera, action?

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen kertoo mielellään lisää.

juhani@viestintaliiga.fi
040 723 1902

Ota yhteyttä