Blogi

Vielä ehdit tukemaan vähävaraisten perheiden jouluruokailua!

By 04/12/2018 toukokuu 31st, 2019 No Comments
tonttujuoksu viestintaliiga

Viestintäliiga on lauantaina 15.12. Turun keskustassa järjestettävän Tonttujuoksun kummi. Hyväntekeväisyystapahtuman osallistumismaksu on 10 euroa, joka menee lyhentämättömänä Operaatio Ruokakassin joulukeräykseen. Keräyspotilla tuetaan vähävaraisten perheiden jouluruokailua.

”Ei siinä ollut kahta kysymystäkään, kun kuulimme, mihin osallistumismaksut lahjoitetaan. Jos me pystymme omalta osaltamme auttamaan lapsia ja perheitä saamaan edes hieman paremman joulun, niin olemme ilman muuta mukana”, kertoo Viestintäliigan taiteellinen johtaja Juhani Koskinen.

Tonttujuoksu ei ole juoksukilpailu, vaan noin kolmen kilometrin pituisen matkan voi taittaa vaikka tanssien. Viestintäliigan Seppokaan ei ole vielä päättänyt, miten hän meinaa matkan edetä.

”Vuh vuh, hau”, Seppo kommentoi.

Kaikki mukaan tekemään hyvää!

Viestintäliiga haastaa kaikki yritykset, perheet, kaveriporukat ja yksityishenkilöt mukaan tekemään hyvää. Hommattiin tapahtumaa silmällä pitäen osallistujille myös parisataa Viestintäliiga-tonttulakkia, joulun kuuminta hottia!

Tapahtuman Facebook-ryhmässä ovatkin jo useat osallistujat lähettäneet omat haasteensa ja terveisensä maailmalle. Esimerkiksi ”Timmiliigan tytöt ovat lähteneet mukaan, koska haluavat pitää hauskaa sekä nähdä tapahtuman kumminakin toimivan Viestintäliigan Oskun ja Seppo-koiran!”. Hyväksymme syyt.

Vuoden leikkimielisimpään joulutapahtumaan voi totta kai myös antaa tukensa, vaikkei ”juosta” haluaisikaan.

Katso alta Viestintäliigan haastevideo aiheen tiimoilta: