Blogi

Viestintäliiga on nyt myös IRC-Galleriassa!

By 05/07/2019 heinäkuu 23rd, 2019 No Comments

Viestintäliiga on nyt myös IRC-Galleriassa. Todella nostalginen ja henkilökohtainen tunne, sillä suurin osa firmamme jäsenistä aloitti aikoinaan sometaipaleensa juurikin Galtsusta. Ihanaa! 

Hei, lukija! Nyt on varmasti korkea aika kaivaa myös se oma galtsunimimerkki esiin ja kirjautua sisään. Tervetuloa Viestintäliigan galtsukaveriksi ihan koska vaan. Kiitos jo etukäteen!

— —
Tutustu IRC-Galleriatiliimme TÄSTÄ.
— —

Viestintäliigan sisältöjohtaja Petteri Poukka avaa hieman taustoja IRC-Galleriaan liittymiselle.

”Ympäri maailmaa kohistiin ja kihistiin kuluvan viikon aikana, sillä somepalvelut Facebook, Instagram ja WhatsApp olivat ennätyspitkään alhaalla. Emme jättäneet mitään sattuman varaan, vaan reagoimme välittömästi ja näin galtsutili nousi pystyyn – terhakkaasti ja kesäisen iloisesti”, kommentoi toimiston taukotilasta E-Typen CD-levyä luukuttamasta yllätetty Poukka.

”Henkilökohtaisesti en ole vieläkään antanut itselleni anteeksi omaa hölmöä sometekoani. Poistin nimittäin galtsutilini kesällä 2011 yli kuuden vuoden aktiivisen käytön jälkeen. Nimimerkki peteonkeisari oli muun muassa Päivän kuvana 12 kertaa. Galtsusta sain isot opit kohti viestintäammattilaisuuttani”, jatkaa selvästi herkistynyt Poukka ääni väristen.

ZunKKi, johnniewee ja naaraskukko

Tämän ns. blogikirjoituksen profiilikuvan esittely lienee paikallaan. Jos kuvat eivät näy mobiililaitteella näy, niin aivan turha kitistä siellä, sillä ei vuosituhannen alkupuolellakaan mistään älypuhelimesta kuvia katseltu, vaan tietokoneelta. Valoja päälle!

Ihan vasemmalla on toimitusjohtaja Iiro Junnila, joka tuli galtsuaikoinaan tunnetuksi jännittävällä nimimerkillä ZunKKi. Kuvan keskellä on Viestintäliigan taiteellinen johtaja Juhani Koskinen, jonka nimimerkki oli mystisen cool johnniewee. Ja kuvan oikealla on Viestintäliigan taitava graafikko Niki Pettersson, joka tunnettiin galtsussa totta kai nimerkillä naaraskukko.

Viestintäliigan mainoscornerin mestari, Punkalaitumen George Clooneyksikin haukuttu, Matti Koivisto muistetaan galtsusta nimimerkillä mazakkila. Mies itse innostui Viestintäliigan omasta galtsutilistä niin paljon, että häntä piti jopa hieman rauhoitella.

”Tämä on iso juttu! Harkitsemme myös toimenpiteitä Habbo-profiilin avaamisesta. Tämän lisäksi piirtoheittimen ja faksin hankinta on laitettu kesän toimenpidelistalle”, kommentoi Punkalaitumen keskustasta puhelinkioskilta tavoitettu Koivisto.

Virpih isossa roolissa

Viestintäliiga on 3-vuotias turkulainen viestintätoimisto, mutta IRC-galleriaan profiiliin noin nuori ikä ei oikein soveltunut, joten täytyi tehdä paineen alla kovia ratkaisuja ja johtopäätöksiä.

Siispä oli pakko laittaa profiiliin hieman vanhempi ikä. Ratkaisu oli hyvin looginen, eli ikälokerikkoon valikoitui 13.7.1990, joka on sisältöpuolen kynäniekkamme Taneli Virjosen syntymäaika. Virjosen oma nimimerkki Galtsussa oli aikoinaan varsin kliseinen ja helposti arvattava Virpih.

Jos luit tähän saakka, niin isot kiitokset ja ihanaa kesää! Kirjaudu nyt herranjestas jo sinne Galtsuun ja tuo vaikkapa myös firmasi mukanasi, niin aletaan tehdä uuden ajan somebisnestä vanhan liiton puitteissa. Tai jotain sellaista. Mene ja tiedä. Kiitoksia!

— —

LUE MYÖS: ”Ota chillisti, dokaa villisti” ja muita IRC-Gallerian kuolemattomia klassikoita

Pannaanko teillekin Galtsu pystyyn tai muuten vaan somehommat jiiriin?

Leave a Reply